Választások 2024 (11. rész) – Hauser Péter: “Amit ígértem, sikerült túl is teljesíteni”

0
94
Bár hivatalosan az EP-, önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás kampánya csak 2024. április 20-án kezdődik meg, a gyakorlatban már zajlik. A Budaörsi Naplóban ezért egy új cikksorozatban először a jelenlegi budaörsi képviselő-testület tagjaival készítettünk rövid interjúkat, elsősorban az eddigi munkájukról. Hauser Péter a 3. körzetben nyert eddig már kétszer választást, miközben az igen sok közéleti vitát kiváltó Frankhegy is ide tartozik. 


Miként értékeled az eltelt több mint négy év alatt a saját szerepedet a képviselő-testületben?
Mindig igyekszem kivenni a részemet a munkából, úgy a képviselő-testületben, mint a bizottsági üléseken. Három bizottságban és a Frankhegyi Részönkormányzatban kaptam szerepet és a visszajelzésekből úgy érzékelem, hogy ezt mások is így látják.

Milyen esélyekkel/reményekkel indulsz a június 9-i választáson és melyik egyéni választási körzetben méreted meg magad?
Továbbra is a 3. választókörzetben indulok, ami a Farkasréti út környéke, azon belül a Mávag kert és a Frankhegy egy része. Az elvégzett munkám alapján úgy gondolom, hogy jó esélyeim vannak.

A saját egyéni körzetedben mi az, amit eredményként emelnél ki, és mi az, amit nem sikerült elérni, bár a kampány ígéreteid között szerepelt?
Amit ígértem, azt mind sikerült megvalósítani, sőt túl is teljesíteni! A város nagyobb beruházásai közül minden évben legalább egy ebben a körzetben valósult meg. Ezért persze sokat kellett harcolnom és ez a jövőben is így lesz. Ha csak a legutóbbi időszakot emelem ki, akkor az útfelújításokat kell megemlítenem, például az Öntő utcában, ahol parkolókat is kialakítottunk. De ez év második félében fog megújulni a Rózsa utcát teljes egészében. A járda-program részeként megszépült például a Láng és a Verseny utca is. A körzetben lévő óvodákban is történtek jelentős fejlesztések, ilyen például a Csicsergő tagóvoda játszóudvarának bővítése, ahová új játszóeszközök kerültek. Terveinkben szerepel a Pagony óvoda teljes átépítése is. Ennél a projektnél miniszeri jóváhagyásra várunk.

A sorozat eddigi cikkei:

Választások 2024 (10. rész) – Farkas Benedek: „Budaörs így számomra 2024-ben is a remény városa” – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Választások 2024 (9. rész) Laczik Zoltán: “Az egyik legégetőbb probléma a közlekedés” – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Választások 2024 (8. rész) Tóth Ferenc: „Az idén is sok minden történik Budaörs keleti részén” – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Választások 2024 (7. rész) Kapitány Gábor: „Kiemelt figyelmet fordítottam (…) a svábság és a történelmi egyházak támogatására” – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Választások 2024 (6. rész) – Stift Nándor: „A függetlenséget 1998 óta megőriztem” – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Választások 2024 (5. rész) – Löfler Dávid: Legyen évente több közmeghallgatás! – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Választások 2024 (4. rész) Török István: „Nem lesz a város mostohagyereke Kamaraerdő” – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Választások 2024 (3. rész) Bíró Gyula: „A legfontosabb a város működésének zavartalan fenntartása” – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Választások 2024 (2. rész) Monostori – Kalovits Márk a Kőhegy és környéke képviselője – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Választások 2024 (1. rész) Czuczor Gergely: „Szinte semmi nem épült az elmúlt 10 évben” – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Önkormányzati választás 2024 – a menete – Budaörsi Napló

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here