Miért csodálkoztam rá háromszor a Fusion Élményparkra?

0
20750

Csoportos osztálykirándulás és ovis kiruccanás; illetve a legkisebb csapatépítőktől az expókig

 

Játszóház (csúszdák, ugráló vár és más jópofaságok) mellett állatsimogató, „őskori leletekkel”egy régészeti sószoba, a nagyobbaknak egy alkotóház, gokart pálya, a felnőtteknek bowling pályák, biliárdasztalok és szigorúan felnőtteknek mindenféle 4D-és és 5D-és szimulátorok; 8200 négyzetméter fedett és 16 000 négyzetméter szabadtéri területen a Fusion Élményparkban.

 

Véletlenül tévedtem be először néhány hónapja a Fusion Élményparba az unokáimmal, és igencsak rácsodálkoztam, hogy én, aki mindenről tudok (vagy legalábbis szeretnék tudni) ami Budaörsön történik, még nem hallottam róla. Pedig nagyon tetszett, mert színvonalas, a személyzet udvarias, a játékok vadonatújak.

Néhány hete pedig egy gyermekzsúrra kaptunk ugyanide meghívást, és megint volt min ámuldoznom, ugyanis a kicsiknek szóló hagyományos játszóház (csúszdák, ugráló vár és más jópofaságok) mellett közben megnyílt az állatsimogató, „őskori leletekkel”egy régészeti sószoba, a nagyobbaknak egy alkotóház, illetve átadták a Hoverboard gokart pályát, új Rimo gokartokkal, a felnőtteknek hat bowling pályát, biliárdasztalokat is felállítottak és szigorúan felnőtteknek mindenféle 4D-és és 5D-és szimulátorokat. El is határoztam, hogy szerkesztőségünk következő családos csapatépítőjét itt tartjuk, amihez Szűcs Nikolettben, a vállalkozás marketingvezetőjében azonnal partnerre találtam.

A kicsik játszóházát már ismertem, ezért a 8200 négyzetméter fedett (ebből 3000 csak a játszóház) és 16 000 négyzetméter szabadtéri területtel rendelkező szórakoztató központ egyéb részeit mutatta meg. Hatalmas! Akár a legnagyobb expóhoz is elegendő hely. És tuti, hogy itt napos és esős/havas időben egyaránt jól érezhetjük magunkat. Nemcsak Budaörsön, az országban sem igen tudok ehhez hasonló komplexumról – jegyeztem meg, de Nikolett pontosított: Kaposváron már régebb óta van egy majdnem ugyanilyen, ők ugyanis oda valósiak és az elsőt (bár a budaörsinél kisebb méretekben) ott nyitották meg.

Marketingórán tanultuk, hogy előbb a szolgáltatást kell alaposabban bemutatni és csak a végén térjünk rá az árakra, de nagymamaként, cégvezetőként stb., szóval vevőként meg igencsak izgatott, hogy mi mennyibe kerül. És harmadszor is meglepődtem, ugyanis már 1200 Ft/főtől szervezhető ide csoportos osztálykirándulás és ovis kiruccanás; a játszóházban étkezési lehetőséggel. És rengeteg kombinációban válthatunk jegyet, két órára vagy egész napra, és a kisgyerekeknek, a nagyobb gyerekeknek illetve a felnőtteknek szóló programokat is összeválogatva. S ami még nagyon tetszett, hogy a belépők árában a kiválasztott szolgáltatások mind benne vannak, a játszóházban nincsenek egyik-másik eszközhöz plusz zsetonok, mint máshol. A normál belépőjegy a játszóházba, a sószobába és a farmra 2 év alatt 1300 forint, 2 év fölött 2100, korlátlan játékidővel, a kísérőjegy pedig 800 forint. Viszont késődélután már komoly kedvezmény van, illetve vannak kedvezményes családi jegyek.

Szülinapokra és csapatépítőkre több ajánlatból lehet választani, irányadóként például egy „Party csomag” 3900 forint/gyermek, de ebben is van a játszóházon kívül bowling, biliárd, játékgépek, üdítő, ropi, torta stb., a legdrágább pedig az „Álom csomag”, ami 8900 forint/gyermek, amiben mindenből egy kicsit többet adnak.

Amiről még nem esett szó (és persze sok egyébről, de ez semmiképpen nem maradhat ki), hogy a különféle színes, saját rendezvények miatt is érdemes figyelni a Fusion Élményközpont honlapját. A lapunk októberi számában is meghirdetett Kids Klub és Tini Disco, a tanítási szünetben az őszi élménytábor majd a Holloween Party Rémlakban remekül sikerültek. Hamarosan jön a Mikulás ünnepség és hogy még aktívabb legyen a kapcsolat a budaörsi gyerekek és szülők, illetve pedagógusok között ajánlom mindenki figyelmébe a Fusion Játszóház Kids képeslaptervező rajzpályázatát, aminek a témája szintén a Télapó. 

Akinek ennyi nem lenne elég, hogy kiautózzon a Keleti utca 1-be (Budaörs nyugati szélén, az M0, M1 és M7-es autópályák találkozásánál), annak hiába írnám ezt a cikket tovább. Bővebb információk a budaörsi szórakoztató központról itt: www.fusionbp.hu

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here