Választások 2024 (8. rész) Tóth Ferenc: „Az idén is sok minden történik Budaörs keleti részén”

0
144

Bár hivatalosan az EP-, önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás kampánya csak 2024. április 20-án kezdődik meg, a gyakorlatban már zajlik. A Budaörsi Naplóban ezért egy új cikksorozatban először a jelenlegi budaörsi képviselő-testület tagjaival készítettünk rövid interjúkat, elsősorban az elmúlt négy és fél évben végzett munkájukról. Tóth Ferenc a 4. számú választókörzet képviselője (Budapesti út – Alsóhatár út – Szerviz út – Budafoki utca).

Eddigi eredmények és jövőbeni tervek Budaörs keleti felén

Az idei választásokon is, Budaörs keleti részén, a 4. választókörzetben indulok. Köszönöm az eddigi megtisztelő bizalmat az ott élőknek. Körzetem lakói minden kérdésben mindig bizalommal fordulhattak hozzám és biztosíthatom őket, hogy megválasztásom esetén ez a jövőben is így marad és mint eddig is, töretlen lelkiismerettel fogom a munkámat végezni.

Megbízatásom során minden testületi és bizottsági ülésen aktívan részt vettem. Szinte minden ülésen felszólaltam, ahol a budaörsieket, leginkább a körzetem lakóit, foglalkoztató kérdések, és problémák megoldása érdekében. Fontosnak tartottam, hogy az év minden napján tartsam a kapcsolatot a budaörsi lakossággal. A képviselői közösségi oldalamon naponta kapok megkereséseket más körzetekből is. Minden helyi hírt, az aktuális budaörsi eseményeket, valamint a gyakorlati tudnivalókat igyekszem első kézből és a lehető leggyorsabban a nap 24 órájában megosztani az itt élőkkel. A helyi médiával is nagyon szoros a kapcsolatom, rendszeresen szerepelek beszámolókkal a nyomtatott helyi lapokban is, hogy minél több emberhez eljussanak az aktuális budaörsi hírek és témák. Igen pozitív visszajelzéseket kapok, és tapasztalataim szerint a budaörsiek nagyra értékelik ezt a tevékenységemet. A megkeresésekre próbálok mindenkinek a lehető leggyorsabban reagálni, segíteni vagy éppen hasznos tanácsot adni.

A fejlesztésekkel kapcsolatban elmondható, hogy az idén is sok minden történik Budaörs keleti részén. Hosszú, a lakossággal történt egyeztetési folyamat lezárását követően valósulhat meg a Kertész utca rekonstrukciója. A beruházás során megújul a meglévő csapadékvíz elvezető rendszer. Ezen kívül a teljes pályaszerkezet és a közúti csatalakozások, illetve a lakossági igényeket figyelembe véve a gyephézagos parkoló sávok kialakítása történik meg azokon a szakaszokon, ahol a szabályozás már megvalósult és az utcakép rendezett. A Bojt, Bíbor és Delelő utcák mögötti park közvilágítása is elkészül. A zajvédő fal mögötti parkban nem volt eddig összefüggő közvilágítás, így a beruházás megvalósítását követően a terület használata sötétedés után is kényelmes és biztonságos lesz. A Szerviz út mentén lévő zajvédő fal nagyon elhasználódott, ezért új zajvédő fal épül tartós fabeton anyagból a zajterhelés csökkentése érdekében. Annak idején a város saját pénzén építette ki ezt a falat, azért, hogy az itt élőket ne zavarja az autópálya zaja. Megvalósul a Babér utca járdájának javítása és egyes részeinek átépítése. Erről már tavaly is volt szó, de változtatásokra volt szükség lakossági kérésre. Járdaépítésben gondolkodunk a Szegfű utcában is, hiszen az egyik oldalon ez hiányzik. A Csillag utcai parkban is lesznek változások. Új játékok kerülnek ki, valamint a parkban a meglévő, de megvilágítás szempontjából kis számú kandeláberek kiegészítése történik meg továbbiakkal. Az Alsóhatár úton reményeink szerint az új kerékpárút megépülésével felértékelődik egyre jobban nálunk is a kerékpározás, mivel egyre égetőbb problémákat okoz a környezetszennyezés, emiatt egyre fontosabbá válik a környezetünk védelme.

Végül szeretném megköszönni a városháza és a BTG összes dolgozójának, szakirodájának, valamint képviselőtársaimnak is az eddigi támogatást és együttműködést, Budaörs lakóinak pedig a bizalmát. A jövőben is mindenben számíthatnak rám.

A korábbi részek:

Választások 2024 (7. rész) Kapitány Gábor: „Kiemelt figyelmet fordítottam (…) a svábság és a történelmi egyházak támogatására” – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Választások 2024 (6. rész) – Stift Nándor: „A függetlenséget 1998 óta megőriztem” – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Választások 2024 (5. rész) – Löfler Dávid: Legyen évente több közmeghallgatás! – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Választások 2024 (4. rész) Török István: „Nem lesz a város mostohagyereke Kamaraerdő” – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Választások 2024 (3. rész) Bíró Gyula: „A legfontosabb a város működésének zavartalan fenntartása” – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Választások 2024 (2. rész) Monostori – Kalovits Márk a Kőhegy és környéke képviselője – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Választások 2024 (1. rész) Czuczor Gergely: „Szinte semmi nem épült az elmúlt 10 évben” – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)

Önkormányzati választás 2024 – a menete – Budaörsi Napló

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here