Szűcs Nikolett: A Fusionban “emberfeletti dolgok valósultak meg”

0
716

Újévi körkérdésünk: tesz(el)-e fogadalmat, mi történt 2017-ben és mit vár(sz) 2018-tól? Sorozatunkat Szűcs Nikolett marketing vezető válaszával fejezzük be, aki a  Fusion Élményközpont marketing vezetője.

Újévi fogadalmat nem szoktam tenni, persze terveim/elképzeléseim mindig vannak, ez most sincs másképp, amit mindig meg is valósítok.

2017 munka szempontjából nagyon “erős volt” hiszen mindössze 8 hónap alatt létrehoztuk a Fusion Élmény- és Rendezvényközpont második létesítményét az országban, nem máshol mint Budaörsön, három évvel azután, hogy az alapítókban megfogalmazódott maga a Fusion. Úgy érezzük, hogy emberfeletti dolgok valósultak itt meg. Megnyitottunk márciusban a Kocka kiállítással, majd ezt követték a családi programok, a szeptemberi tuning shown át, a gokart pálya átadással, és a karácsonyi rendezvényekkel zártuk az évet.

2018-ban  az épület emeletén terveink között szerepel egy helyi melegkonyha megnyitása, hogy a nálunk szórakozó családok, cégek teljes ellátásban részesüljenek, sőt akár különleges lakodalmak helyszínéül is szolgáljunk. És idén több kiállításnak, illetve koncertnek is otthont ad majd az élményközpontunk.

Sorozatunk korábbi cikkei:

Nagy Béla kereskedelmi tanácsos ITT

Nagyné Ági „kertbarát” ITT

Polgár Marianna grafikus  ITT

Bíró Gyula alpolgármester ITT

St. Martin zeneszerző, előadóművész ITT

Riedl Zsolt Fogmester fogászat ITT

Petreny András túravezető ITT

Révy László pilóta ITT