Straub Katalin: „Minden siker sok munkával is jár”

0
1621

Újévi körkérdésünk: tesz(el)-e fogadalmat; mi történt 2017-ben és mit vár(sz) 2018-tól? Sorozatunkat Straub Katalinnal, a BSC karate szakosztályának vezetőjével zárjuk.

Staub Katalin, a BSC karate szakosztály vezetője: Fogadalom? Ez bizony nagyon súlyos fogalom a számomra, hiszen az én szótáramban nincsenek olyan szavak, hogy soha és örökké. Ezt már sportolóként megjegyeztem. Az élet állandó mozgásban van, minden változik, alakul. Benne vagyok az áramlásban, de a kormány a kezemben van, így én döntöm el,  mikor engedjem folyni az eseményeket és és mikor irányítsak. Természetesen kellenek a fix sarokpontok nekem is. Ilyen  a család , a munkám, a barátaim, a hobbijaim. Átgondolni viszont átgondolom a múlt évem és megnézem, hogy min szeretnék korrigálni, vagy mit szeretnék jobban előtérbe helyezni. Ezek pedig a meghitt baráti beszélgetések és a közös jó élmények. Többször megállni és átélni a megtörtént jókat. Erre szeretnék több időt fordítani.

Az új évtől pedig azt várom, hogy tudjuk tartani a munkában a sikereket. Ez nem könnyű, hiszen a múlt évben volt EB. 7., VB. 5. helyezésünk és 6 magyar bajnoki címet szereztünk. Ezen kívül jelentősen megnőtt a konkurencia és annak anyagi ellátottsága. Gondolok olyan nagy klubokra, mint MTK, UTE, Vasas, Honvéd. Persze a Budaörs név jól cseng még mindig a szakmában. Szeretném a gyerekeket fokozottabban nevelni arra, hogy legyenek lokálpatrióták és legyenek büszkék arra, hogy városunkat képviselik. Persze, mint minden siker sok munkával is jár, ehhez szeretnék ezúton jó egészséget és kitartást kívánni a sportolóinknak, edzőimnek és magamnak.

Staub Katalin 2016 novemberében volt szerkesztőségünk vendége:

Szerkesztőségünk vendége volt: Straub Katalin

Sorozatunk korábbi cikkei:

Nagy Béla kereskedelmi tanácsos ITT

Nagyné Ági „kertbarát” ITT

Polgár Marianna grafikus  ITT

Bíró Gyula alpolgármester ITT

St. Martin zeneszerző, előadóművész ITT

Szúcs Nikolett Fusion

Riedl Zsolt Fogmester fogászat ITT

Petreny András túravezető ITT

Révy László pilóta ITT

Friedrich Antal Friedmann ház ITT

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here