Nemzetközi fesztiválon az Jézus – Apám nevében című film

0
634

A május 4. és 6. között Orlandóban zajló International Christian Film Festival (ICFF, azaz Nemzetközi Keresztény Filmfesztivál) alkalmával versenyen kívül bemutatják a Jézus – Apám nevében című kétórás alkotást, amelyet 503 keresztény témájú alkotás közül választott ki az amerikai zsűri.

Az alkotás több szálon kapcsolódik Budaörshöz, hiszen a rendező, Roczó-Nagy Zoltán itt lakik a családjával, valamint több jelenetet is városunkban forgattak. Bár a Jézus életét modern díszletek között bemutató film versenyen kívül indul a fesztiválon, a film főcímdalából készült, Hrutka Róbert által jegyzett videoklip jelölést kapott a Best Music Video kategóriában.

 „Hrutka Róbert fantasztikus zenét írt a filmhez. Ott emel fel minket az égbe vagy húz le az örvény mélyére, ahol kell. Megtisztelő volt vele dolgozni.” – mondta el Roczó-Nagy Zoltán rendező. Hozzátette: „Az, hogy a legelismertebb keresztény fesztiválon részt vehetünk, nagyban neki köszönhető. A jelölés nagy elismerés a számunkra, remélem a magyar nézőknek is tetszeni fog és júniusban eljönnek a mozikba megnézni a filmünket.”

A #Jézus – Apám nevében Pünkösdkor ismét látható lesz a hazai mozikban, addig az is kiderül, milyen eredménnyel szerepel nemzetközi porondon.

klip: https://youtu.be/qLxT1o4v0rQ

Előző cikkünk a filmről: https://www.budaorsinaplo.hu/archivum/programajanlo/a-jezus-apam-neveben-matol-a-mozikban

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here