Szavazz a zsűri által kiválasztott legjobbakra! Gyermekmosoly pályázat – 2. forduló

0
185

Frissítés: A szavazás lezárult. Szeretettel várjuk mind a tíz nyertes pályázót október 12-én 16 órára a Hollósy cukrászdában az eredményhirdetésre, a díjak átadására!

Gyerekmosoly-fotópályázatunk első fordulója tegnap éjfélkor lezárult, és végül közel száz, aranyosabbnál aranyosabb kép érkezett. Bár nyáron, amikor ezt a lehetőséget meghirdettük, lassan indult el az érdeklődés, az elmúlt hetekben felgyorsult a folyamat, így még két perccel zárás előtt is töltöttek fel olyan fotót, amelyik be is került a három tagú zsűri által kiválasztott első tízbe. A szempontok: ötletesség, kisugárzás, esztétika, összbenyomás. M. Nagy Péter fotográfus, újságíró, művelődésszervező saját bevallása szerint elsősorban a képek kivitelezését nézte, illetve magát a kompozíciót. Mészáros Erzsébet festőművész, ifjúsági táborok vezetője és Borhegyi Éva a Budaörsi Napló főmunkatársa pedig ezek mellett a játékosságot, így a műtermi vagy arra hajazó fotók szóba se jöhettek.

Tehát elérkeztünk a második fordulóhoz, amikor önöknek kell választaniuk a zsűri által kiemelt legjobbak közül. A szavazás technikája, hogy a Budaörsi Napló Facebook oldalán (és kérjük, csak ott, mert a megosztások alatt más közösségi oldalakon nem tudjuk nyomon követni) kommentben írják meg annak a képnek a sorszámát, amelyik a legjobban tetszik!

A szavazás október 10-ig tart, amikor összesítjük az eredményt és október 12-én szerdán tervezzük a díjátadást a Hollósy CukrászdábanAz első három helyezett egy-egy darab 30, 20 és 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt és tárgyjutalmakat kap. Minden, az első tízbe bejutott pályázó és a képen látható gyermeke pedig egy-egy szabadon választott süteményt. Továbbá több külön díjunk van: a Buláke (látássérültek egyesülete) ajánlott fel  gyógymasszázst, a Komplex Mozgásterápia stúdió  egy főnek részvételi lehetőséget a követező tanfolyamukra, továbbá páros belépőt a Budaörsi Latinovits Színház az Ebcsont és nyúlcipő című előadásukra.

A zsűri által kiválasztott képek

1.  Fanni Balatonalmádiban.

 

2. Dávid (12) és Orsi (9) kicsit korán, de komoly szülők lettek.

3. Bors reggeli rácsodálkozása az új napra.

4. Nimród őszi forgatagában (4 éves)

5. 2019.10.23. Zsombi a Nap-hegyen

6. Szinkronban

7. A 4,5 éves Andris a játszón.

8/a. Augustin a bátyja vízilabda meccse után reménykedve próbál a sportolókhoz csatlakozni.

8/b.Augustin a mászókán.

9. Milán Budaörsön a Templom téren.

 

10. A nagymama küldte be: “Családom minden tagja állatbarát. A képen Julcsi unokám látható, a Fajtamentéstől örökbefogadott Neo kutyámmal.”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here