Tudnátok jó masszőrt ajánlani?

0
433

Tudnátok jó masszőrt ajánlani? – egyre gyakoribb kérdés ez a budaörsi közösségi oldalakon. És a sok más, bizonyára remek szakember neve mellett biztosan vannak néhányan, akik a Buláke szolgáltatását osztják meg válaszul.

A Budakörnyéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete a lakótelepen, a Patkó utca 7-ben található, ahol 12 látássérült masszőr várja sokéves szakmai tapasztalattal a gyógyulni, felfrissülni vágyókat. E sorok írója éppen tíz éve veszi igénybe heti rendszerességgel a munkájukat, és csak pozitív tapasztalataimat tudom itt megosztani. Teljesen igaz ugyanis az a közvélekedés, hogy a masszőri klasszikus és hírneves látássérült szakma, hiszen egy látássérült a képzések során látása helyett a tapintására hagyatkozva sajátítja el a mozdulatokat, ezért különleges érzékenységgel vizsgálja végig a kezelendő testfelületet és találja meg a problémás részt.

S miért érdemes még őket választani, ha valaki gyógymasszőrt keres? Egyebek között azért, mert a masszázsból befolyt összeg a látássérültek életét aktívan segítő egyesület működését, azaz a látássérültek támogatását szolgálja.

Korábbi cikkeink az egyesületről ITT olvashatók.

A Buláke masszőreiről a videó ITT tekinthető meg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here