Lassan minden lakás elkel az Edison Centerben

0
832

Már csak az utolsó lakások keresik jövőbeli, boldog tulajdonosaikat a budaörsi Edison Centerben, ahol 7-8 lakás érhető még el az érdeklődők számára. A fejlesztő Molnár Beton építési üzletágának értékesítési vezetője azt is elmondta: most 1 millió forintos konyhabútor kuponnal segítik a döntést, a lakásokat pedig már idén birtokba vehetik a vevők.

Az utolsó kanyarba érkeztek a munkálatok a Terraparkban, az Edison utcában épülő Edison Center Budaörs társasház és irodakomplexumnál. Az építőipari szakemberek most még szorgosan dolgoznak, de hamarosan már a rakodómunkásoké lesz a terep: az év végére beköltözhetnek a lakások új tulajdonosai, és az üzleti épületben is átvehetik az irodák kulcsait a vállalkozások.

Az építtető cég illetékese lapunknak arról beszélt: nem volt nehéz vevőket találni. „Országszerte több száz építkezésünk volt már, és jelenleg is zajlik több. Tudjuk milyen az, amikor élénk és milyen az, amikor lanyha a kereslet egy társasház iránt. Az Edison Center az egyik legkelendőbb termékünk volt, a tervezőasztalról elvitték a lakások jelentős részét – a munkálatok befejező szakaszához érve már csak 7-8 lakásunk maradt az érdeklődők számára” – fogalmazott Balogh László.

Ebben, mint mondta, valószínűleg az is szerepet játszik, hogy a 2020-as év már folyamatban levő építkezésként érte őket, így lakásaikat még most is 5 százalékos áfával tudják kínálni, ami komoly árelőnyt jelent. Az év elejétől ugyanis ismét 27 százalékra nőtt az építkezések áfája.

A cég értékesítési vezetője kiemelte: az építkezés során keresték az igényes, műszakilag is tartós és minőségi megoldásokat. Az épület tetején kialakított penthouse-okat, valamint az irodaházakat kívülről az osztrák Fundermax cég exkluzív homlokzati lapjaival burkolják, ami idehaza igazi különlegességnek számít.

Az Edison Center Budaörs a kor követelményeit meghaladó, AA++ energiaosztályú lakásokat és irodahelyiségeket kínál, ez jelenleg az elérhető legkedvezőbb besorolások közé tartozik. Az építtető számos korszerű megoldás alkalmaz a kivitelezésben: hűtési valamint fűtési igényeket megújuló energiával (geotermikus energia) elégítik ki. A felület fűtés és hűtés pedig egész évben kellemes életteret kínál. A légcserélő rendszer pedig gondoskodik arról, hogy ablaknyitás nélkül is pollenmentes friss levegő jusson a helyiségekbe.

Bővebben: ITT

Korábbi cikkeink:

Edison Center: “Zöld fordulat” az építőiparban

Edison Center: az utolsó nyolc lakás keresi gazdáját

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here