Budaörs első geotermikus hűtő/fűtős társasháza

0
1082

Bemutatkozik az Edison Center projekt

Budaörs első geotermikus hűtő/fűtő rendszerrel működő prémium megjelenésű társasháza.

Az elmúlt évek legnagyobb irodaház- és lakóépület beruházása zajlik városunkban az Edison utcában. A munkálatok már hónapok óta tartanak: az épület szerkezet kész, a falak állnak,– a lakások és az irodák új tulajdonosai már a nyári hónapokban készülhetnek a költözésre, a műszaki átadást követően.

Látványos penthouse-ok, modern irodák, prémium otthonok – lassan már a végéhez közeledik a munka Budaörs szívében, az Edison utcában. Az út nevét viselő projekt új színt hoz az üzleti negyed életébe.

Az ország szinte minden pontján végeztünk már ingatlan fejlesztési beruházásokat, de az Edison Center sok szempontból különleges, túl mutat ezeken” – mondta lapunknak Balogh László a projekt értékesítési vezetője.

A beruházó MOBOKO CENTRÁL KFT értékesítési vezetője úgy fogalmazott:

Érezhető, hogy Budaörs iránt óriási az érdeklődés. Amikor belevágtunk a projektbe, tudtuk, hogy évek óta nem volt a városban ekkora volumenű társasház és irodaépület beruházás. Ez is közrejátszhatott abban, hogy a lakások egy jelentős hányadát gyakorlatilag a tervezőasztalról elkapkodták. Még közel fél év van a műszaki átadásig, de a 37 lakás kétharmada már elkelt”

A nívós környék, az építkezést kísérő, kiemelt érdeklődés is arra ösztönözte a kivitelezőt, hogy az építkezés a legmagasabb színvonalon, a legkorszerűbb technológiával történjen.

Jelenleg az épület szerkezetkész, a különleges, hőszivattyús hűtés-fűtés rendszer talajszondái is a helyükre kerültek már. A földszinti lakásokat vakolják a munkások, és hamarosan már a befejező munkálatok kezdődhetnek meg.

Az ingatlan különlegessége, hogy annak legfelső szintjén exkluzív lakások épülnek, melyekhez lakásonként két terasz is tartozik. Így a beltéri alapterületénél is nagyobb méretű teraszt élvezhetnek a penthouse lakások szerencsés tulajdonosai. A negyedik szint magasságából pedig minden nap páratlan panoráma köszönti az itt ébredőket.

Bővebb információ a projektről az edisoncenterbudaors.hu weboldalon érhető el.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here