Ingyenes szilveszteri felkészítő kutyásoknak

0
1197

Mivel a szilveszteri petárdázás és az abból adódó problémák majdnem minden kutyatulajdonosnak gondot okoznak, ezért a Dr. Rex Kutyás Alapítvány kutyaviselkedési szakértő segítségével ingyenes felkészítő tanfolyamot tart december 17-én a budaörsi pályán Nyakas Gábor kutyaviselkedési szakértő és dog coach vezetésével.

 

Számos kutyának a szilveszteri ünneplés jelenti a legijesztőbb és legnagyobb stresszel járó időszakot. Az állatok érzékeny hallását és idegrendszerét rendkívüli módon zavarhatják az erős fény- és hanghatással járó tűzijátékok és egyéb pirotechnikai eszközök, azonban figyelmességgel és óvintézkedésekkel megelőzhetjük a kutya elmenekülését, sérülését és az ijedtség okozta rohamait.

A Dr. Rex Kutyás Egyesület budaörsi pályáján Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő és tréner az ingyenes foglalkozás alatt elméleti és gyakorlati tanácsokkal készíti fel a gazdákat és kutyáikat arra, hogy miként készüljenek fel az óévbúcsúztató ünnepre. Nagyon fontos, hogy aki csak tudja, hozza el a kedvencét, akit letesztelnek majd, és ha szükséges, hatékony javaslatot adnak a viselkedésének kezelésére.

A foglalkozáson csak teljesen egészséges, nem tüzelő, agressziót sem emberrel, sem állattal szemben soha nem mutató, a meglévő kötelező védőoltásokkal és oltási könyvvel rendelkező kutyusok vehetnek csak részt. (Jutalomfalat, kutyaszemetes zacskó minden résztvevőnél legyen.)

Jelentkezés: előzetes regisztráció alapján: dr.rex@yahoo.com e-mail címen.

A Dr. Rex Kutyás Alapítvány egyedülálló és nagyon hasznos, ingyenes szilveszteri felkészítő tanfolyama tehát 2017. december 17-én, vasárnap 10:00 órai kezdettel indul a budaörsi egyesületi pályán.

További információ ITT található.