Hízik a Jókai szabadpolca

0
761

Úgy tűnik, városunkban egyre többen tudják, hogy ha már nem férnek otthon a régi könyvektől vagy esetleg újabb olvasnivalóra vágynak, akkor ezért is érdemes betérni a Jókai Mór Művelődési Központba.

A hétvégi egészségnapon vettem észre, hogy a Jókai Mór Művelődési Központ ablakmélyedéseiben szerencsésen megszaporodtak az új otthonra váró könyvek. Nyáron fedeztem fel magamnak az itt lévő szabadpolcot, amikor még csak pár könyv pihengetett az egyik ablak előtt. Akkor vittem is, hoztam is könyveket, most pedig örömmel állapítottam meg, hogy már három ablakmélyedést megtöltenek és válogatni is lehet a példányok közül.

Városunk más pontján, a lakótelepi Közösségi Házban is van szabadpolc, ott már négy, embermagasságú könyvespolcon több száz kötet várja új gazdáját. Adománypolc is üzemel itt, ahová a már megunt, ám jó állapotban lévő játékokat, ruhákat, egyéb hasznos eszközöket lehet elhelyezni.

Én úgy tartom, könyvet kidobni bűn. Ha más is így érez, és megunt könyvek vannak a birtokában, vigye be őket a művelődési központba vagy a lakótelepi Közösségi Házba, hátha másnak még örömet szerez vele. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here