A Budaörsi Tanoda zenei előadása lesz – ELMARAD!

0
464

2020. november 5-én 19 órai kezdettel World of Colours (Színek világa) címmel a Budaörsi Tanoda zenei előadása lesz a Jókai Mór Művelődési Házban.

„Zenés előadás a Budaörsi Tanoda és a Budaörsi Roma Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében.

A műsor  autentikus roma folklór zenére és táncra épülő zenés színházi produkció. A hagyományos kereteket középpontba állítva, de gazdagítva tartja meg.

A produkció sokrétegű, őszművészeti fúziós műfajt teremt, amely a világzene keretében, az etnikai határokon átívelő, gazdagon rétegzett, színes zenei és mozgásvilággal frissíti a hazai zenés-táncos világ palettáját. Mindez azonban egymásba ölelkezve, változatos ritmusokban és hangszínekben gazdag harmóniában kapcsolódik a magyarországi cigányok autentikus zenei és táncörökségéhez. Úgy nyújt újat, hogy közben megkérdőjelezhetetlenül a mienk marad.

Ebben a szemkápráztató fúzióban a magyarországi cigány zenei-és táncmotívumok mellett megjelenik többek között a spanyol flamencóra, az indiai táncokra jellemző dallam és mozdulatkincs, de a manapság egyre népszerűbb balkáni zenei elemeket is felfedezhetjük. Az életerőt felszító tüzes ritmusok emlékezetes, minden korosztály számára könnyen befogadható, élmény teli minőségi kulturális szórakozást kínálnak.

Aki részese lesz, sokáig nem felejti el az előadást!

Ez, a “World of Colors!”- A színek világa.”

Az előadás nyitott és ingyenes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here