Novemberben is lesz T.I.M.

0
342

Fiataloknak-Fiataloktól

Havi rendszerességgel megrendezésre kerülő előadás sorozatunkkal a célunk a fiatal korosztály motiválása; a példaképek felsorakoztatása. A vendégek egy-egy 20 perces előadást tartanak, majd egy 1 órás kötetlen beszélgetés követi. Így a gyermekeknek, a fiataloknak lehetőségük lesz kérdéseket feltenni az előadókhoz, vagy gondolataikat megosztaniuk.

Időpont: 2020. november 13. péntek, 18.00 – 20.00

Helyszín: Budaörs, Városi Ifjúsági Klub, Károly kir. út 1-3.

Jegyek 1500 Ft/db áron kaphatók:
https://www.jegy.hu/program/tim-azaz-tudomany-ismeretterjesztes-motivacio-111246,
vagy személyesen a Városi Ifjúsági Klubban, és a Latinovits Színházban.

Azt hiszem, hogy az ösztönzés, az inspirálódás mindenkire ráfér. A gyerekekre legfőképp. A személyes tapasztalatom az, hogy a saját ötleteiket hamar elvetik, nem is tudnak abba belegondolni, hogy az akár jó, sőt megvalósítható is lehet. Azt szeretnénk elérni, hogy higgyenek önmagukban, hogy lelkesek legyenek. Az előadók pozitív példaként szolgálhatnak a gyermekek számára, a saját életút történetük bemutatása által. A siker nemcsak a csillogásról, a dobogó legfelső fokáról és az elismertségről szól, hanem a kemény munkáról, a kitartásról, az önfegyelemről és a kreativitásról is. Szeretnénk megmutatni az előadók által azt is, hogy hogyan lehet továbbmenni a kudarc után, vagy akár azt is, hogy hogyan lehet a kudarcból kihívást csinálni.

Az előadók, beszélgetőtársak az élet más-más területéről érkeznek hozzánk. Így sok mindenben különböznek. Egyvalamiben azonban biztosan nem: a kitartásban, a küzdésben és a „fel nem adásban.”

Mottónk:
“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.”
Albert Einstein

A meghívott előadó vendégek:
Horváth Eszter
fotográfus, a World Press Photo környezet kategóriájának I. helyezettje;
Dr. Fodor Réka
missziós orvos, az Afrika Alapítvány létrehozója;
Galamb Alex
volt állami gondozott, aki kiváló pék lett, és hasonló körülmények között élő gyermekeket tanít sütni.