Miért áll egy sportoló egy adott brand mellé?

0
123

A híres sportolók nem véletlenül horgonyoznak le egy-egy márka mellett.

Az elsődleges ok sohasem a honorárium, hiszen önmagában az a tény, hogy egy híresség letette a voksát valamely gyártó mellett, komoly jelentőséggel, egyúttal üzenettel bír a rajongók számára. Vagyis ez hitelesség kérdése is, pláne hogy a márkaarcok a valóságban, terepen is viselik mindazokat a ruhaneműket, amiket amúgy a plakátokon és reklámokban hirdetnek. Magyarul nagyon nem mellékes, hogy milyen jellemvonásokat testesít meg az adott termékcsalád.

Megbízhatóság mindenekfelett!

A fentiek fényében nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Under Armour zászlós hajójának fedélzetén kizárólag olyan sportolók állnak, akik ténylegesen használják a ruhákat, cipőket, kiegészítőket, és nem csak azért, mert fizetnek ezért nekik, hanem azért, mert vallják, hogy az általuk képviselt márka tökéletesen alkalmas akár a versenycélok elérésének hathatós támogatására.

Antony Joshua bokszoló, Lindsay Vonn síelő, Stephen Curry kosárlabdázó, Michael Phelps úszó. Ez az illusztris személyekből álló felsorolás minden bizonyítéknál többet ér. Ezek a sportolók kimagasló, világot megrengető teljesítményre képesek, és újra meg újra legyőzik önmagukat, meg persze az ellenfeleiket. Ebben a teljesítményorientált hajszában kulcsfontosságú, hogy milyen tulajdonságokkal segíti az adott ruhanemű vagy felszerelés az edzésmunkát, és természetesen a megmérettetésekre való felkészüléseket.

A profik választása kizárólag profiknak szól?

Nem, a márka annak ellenére, hogy fejlesztésben, innovatív újításokban az élen jár, melyekkel olyan funkcionális jellemvonásokat hoz létre, amik teljesítményfokozásra képesek, mégsem csak a professzionális sportolóknak kínálja sokszínű termékpalettáját, aminek a tagjai ráadásul extra egyedi dizájnnal is rendelkeznek. Amatőrök, hobbisportolók, vagy a márkáért rajongók ugyanúgy élvezhetik a termékek által tálcán kínált előnyöket. Ám az tény, hogy a funkcionális előnyök kiaknázásához elengedhetetlen a rendszeres mozgás, vagy akár a versenysport, ahol igazán megmutatkozhatnak azok a paraméterek, amelyek naggyá varázsolják a brandet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here