Foglalj előre időpontot a március 26-i ingyenes szolgáltatásokra!

0
1140

„Egészségére váljék” – március 26-án lapunk szervezésében, a művelődési házban. Míg a nagyteremben előadások, a kisteremben és a folyosón ide kapcsolódó termékbemutatók lesznek, és ingyenesen ki lehet próbálni különböző szolgáltatásokat. Néhány, kicsit időigényesebb állapotfelmérésre vagy kezelésre érdemes előre időpontot egyeztetni!

„Egészségére váljék” – március 26-án lapunk szervezésében, a művelődési házban. Bízom benne, hogy egyre több emberhez jutott már el az „Ébredj Budaörs!” hétvége híre. Az esemény előzménye, hogy kiadónk, amelynek fő terméke a havi és online Budaörsi Napló (www.budaorsinaplo.hu) 2012. óta minden évben egyszer megjelenteti az „Egészségére váljék” című kiadványát, ám az idén először mutatjuk ezt be „élő” egészségnap keretében.

A plakátokból, programajánlókból kiderül, hogy a háromnapos rendezvénysorozat részeként vasárnap délelőtt a nagyteremben igen neves orvosok tartanak majd tájékoztató, felvilágosító előadásokat, délután pedig kerekasztal-beszélgetéseken dolgozzuk fel a vitatott témákat, minden álláspontot meghallgatva. Eközben a kisteremben és a folyosón ide kapcsolódó termékbemutatók lesznek, és ingyenesen ki lehet próbálni különböző szolgáltatásokat. Például a vérnyomásmérésre, a vércukorszint mérésre nem, de néhány, kicsit időigényesebb állapotfelmérésre vagy kezelésre érdemes előre időpontot egyeztetni!

 

Ezek a következők:

talpikaTalpmasszázs és reflexológia (dr. Bollobásné Asztalos Mária, Talpika Egészségmegőrző Műhely)

robi 4Nyak- és vállmasszázs (Pálinkás Róbert gyógymasszőr, Budakörnyéki Látássérültek Egyesülete)

trudi webreGrafológiai gyorselemzés (Rénesné Eller Gertrúd diplomás grafológus, andragógus)

Molnár Zsani 20151212 RT15536 1920pBemer – a mikrokeringésre ható – kezelés (Molnár Zsanett, Bemer-tanácsadó)

Ugyanitt a gyerekeknek 10-12-ig és 14-16 óráig játékos foglalkozások az egészséges életmódhoz kapcsolódó feladatokkal, a budaörsi Zippel-Zappel óvoda négy pedagógusának, a budaörsi Herman iskola elsős tanító nénijének és a diósdi Re-Crea Tanoda munkatársainak a vezetésével.

A részletes program:

https://www.budaorsinaplo.hu/archivum/egeszseg/ebredj-budaors-marcius-24-26

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here