Június 30-ig lehet jelentkezni a Tiszta, virágos Budaörsért 2024 pályázatra

0
82

Budaörs város tisztasága, környezetünk szépítése és egészségesebbé tétele érdekében idén is meghirdeti az önkormányzat a Tiszta, virágos Budaörsért pályázatot.

A felhívásban szerepel, hogy a Tiszta, virágos Budaörsért 2023 pályázat elsődleges célja lakókörnyezetünk szebbé tétele lakótársaink és lakóközösségünk közreműködésével. A pályázat elsősorban azoknak biztosít nyilvános elismerést, akik lakókörnyezetük közterületein és az onnan látható kertekben, balkonokon, teraszokon, stb. kultúrált és magas színvonalú zöldfelületeket hoznak létre, gondozásukat végzik.

Pályázni lehet egyénenként vagy csoportosan az alábbi kategóriákban:

1. családi ház és környezete (közterületi kiültetések és/vagy közterületről jól látható belső kertek)

2. lakótelepi előkertek, társasházak közterületi kiültetései

3. balkonok, erkélyek (társasházak, családi házak)

4. gazdasági társaságok, szolgáltatók, nem gazdálkodó szervezetek (például civil szerveződések, alapítványok, egyesületek), egyházak.

A közterületről feltáruló látvány értékelését az e célból megalakuló Bíráló Bizottság helyszínelései során 2024. július 3. – 2024. augusztus 16. napjáig folyamatosan végzi.

A legjobb eredményeket elérőket vásárlási utalványban és elismerő oklevélben részesítik.

Jelentkezési lapot az önkormányzat polgármesteri hivatalának ügyfélszolgálatán lehet átvenni. Jelentkezési lap a www.budaors.hu honlapon is letölthető. A kitöltött jelentkezési lapokat 2024. június 30-ig az önkormányzat polgármesteri hivatalának ügyfélszolgálatán kell leadni, vagy szkennelve megküldeni a szucs.barbara@budaors.hu e-mail címre.

Jelentkezési határidő: 2024. június 30.

Ugyanakkor az önkormányzat felhívást intéz a budaörsi vállalkozókhoz és gazdasági szervezetekhez, hogy kérjék, támogassák a Tiszta, virágos Budaörsért 2024 pályázatot felajánlásaikkal, ezzel lehetővé téve további különdíjak kiosztását a versenyben résztvevőknek. Felajánlásaikat a Városépítészeti Irodának levélben vagy a varosepites@budaors.hu e-mail címre szíveskedjenek megküldeni 2024. augusztus 16-ig.

A felajánlott díjakat és a felajánlók nevét a város honlapján (www.budaors.hu) megjelenítik.

Kapcsolódó dokumentumok:

JELENTKEZÉSI LAP 2024

Felhívás gazdálkodó szervezetek, vállalkozások részére

Felhívás lakosság részére

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here