Foci NB II: Kazincbarcika – Budaörs 0-2

0
226

Megvan az ötödik győzelem zsinórban

Jól játszva, megérdemelten nyert csapatunk

Ismét győztesen hagyta el a pályát a BSC november 1-jén. Csapatunk Kazincbarcikára látogatott a 14. fordulóban, és mindkét félidőben egy-egy gólt szerezve megnyerte a mérkőzést. Petneházi Márk szabadrúgásból szerezte meg a vezetést az első félidő hosszabbításában, míg a második játékrész elején Halmai Ádám érkezett jól egy beadásra és növelte kétgólosra az előnyt. Ez volt sorozatban az ötödik siker, míg az elmúlt kilenc bajnokin nyolc győzelem, egy vereség a mérleg. A kiváló formának köszönhetően továbbra is a második helyen áll csapatunk, ráadásul úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott.

NB II., 14. forduló:
Kazincbarcika – Budaörs 0-2

Kazincbarcika: Szemerédi – Fótyik, Dávid Z., Oldal, Majzik, Tóth L. (Bereczki, 58.), Kovác, Oltean, Tóth B. (Kelemen, 58.), Toma, Farkas (Korbély, 58.)
Nem lépett pályára: Zilahy, Németh T., Borbély, Iszák
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Budaörs: Kovács P. – Menyhárt, Kékesi, Gyurácz, Zeke, Molnár Cs., Sajbán (Csiki, 83.), Petneházi, Petró (Zsidai, 71.), Halmai, Horváth R. (Pethő, 78.)
Nem lépett pályára: Szabó B., Tóth G., Molnár T., Marques-Airosa, Fényes, Halácsi, Lefler
Vezetőedző: Márkus Tibor

Gólszerző: Petneházi (46.), Halmai (56.)
Sárga lap: Fótyik (45.), Bereczki (65.), illetve Zeke (80.), Molnár Cs. (90.)
Piros lap: Toma (91.)

Márkus Tibor értékelése:
Jól játszottunk, sokat kezdeményeztünk, túlnyomórészt az ellenfél térfelén tudtuk tartani a labdát. Nehéz volt a Kazincbarcika védelmét feltörni, mivel elég masszívan védekeztek. A legjobbkor, az első félidő végén sikerült megszerezni a vezetést, a második játékrészben pedig viszonylag hamar sikerült rárúgnunk a másodikat, ennek köszönhetően pedig megnyugtató előnybe kerültünk. Úgy gondolom, hogy jól játszva, megérdemelten szereztük meg a három pontot.

A következő fordulóban Békéscsabára látogat a csapat. A mérkőzést szerdán (11.04.) 18 órától játsszák.

Forrás: szöveg bsc1924., fotó kbsc.hu