A bizalom útjai – fotók, installációk és példázatok a PostART-on

0
858

Háló Gyula baptista lelkész, költő ún. példázataiból, Mikó F. László festő, grafikus installációival és Gapa David fényképeiből született az az összetett kiállítás, ami péntek este nyílt a PostART hátsó kistermében és amelynek címe A bizalom útjai.  A bizalom különböző megnyilatkozási formái köré tervezett tárlat sok meglepetést tartalmaz.

A megnyitó egy darabka kiállítás-részletet tartalmazott, ugyanis Mikó F. László egy polaroid képet készített a megjelentekről, de anélkül, hogy megvárta volna, amíg előjön a kép a papíron, beletette egy Bizalom Polaroid feliratú papírtasakba, mely a kiállítás részét képezi. Egy korábbi kiállításon már készült egy ilyen kép, de arról sem tudni, hogy sikerült-e, de azért bízzunk benne.

 

 

Megtévesztő lehet, hogy bár igen kicsi a szalonból nyíló kisterem, mégis rengeteg felfedeznivalóval töltötték meg a művészek. Sőt, többször érdemes körbejárni, nehogy valami elkerülje a figyelmet. Egy szalagcsík a parkettán, vagy egy keret a bejárat fölött, de a szöveg nélküli fotók is beszélnek, szavak nélkül, ott saját elménkkel kell kiegészítenünk a tárlatot.

A kiállítás bemutatását követően a szervezők étellel és itallal kínálták a jelen lévőket, mely a maga módján még inkább erősítette a beléjük vetett bizalmat.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here