Elhunyt dr. Kisfalvi Péter, Kamaraerdő önkormányzati képviselője

0
389

Ma reggel, súlyos betegség után elhunyt dr. Kisfalvi Péter, Kamaraerdő önkormányzati képviselője, Budaörs ismert közéleti személyisége. 67 éves volt, és egészen fiatalon költözött városunkba. A Kamaraerdei Részönkormányzatnak megalakulásától kezdve, mintegy két év fél évtizede volt tagja. Végzettsége szerint közgazdász, illetve marketing szakközgazdászi és doktori fokozatot is szerzett a budapesti tudományegyetemen. 1989-tól saját szoftverfejlesztő cégét vezette.

Elsősorban Kamaraerdőn, de egész Budaörsön szinte mindenki ismerte. Találkozhattunk vele a különböző rendezvényeken alkalmi szakácsként vagy  Mikulásként, és élvezhettük társaságában vidám, humoros természetét. Illetve hallgathattuk az általa alapított helyi rádióban zenei műsorait. Május 2-án még ezt írta közösségi oldalára: „Kedves barátaim! Bízom benne, hogy a Kúria döntse nyomán hamarosan ismét találkozhatunk a Budaörs Rádióban a 104,8 MHz-en a jobbnál jobb albumokkal! ” Sajnos, erre már nem kerülhet sor.

Kisfalvi Péter több éven át az MSZP helyi elnöke volt, és előbb a párt támogatásával, majd a Budaörs Fejlődéséért Egyesület színeiben lett több választási cikluson át önkormányzati képviselő. Az országos pártpolitikai csatározásokba azonban nem szállt be, mert a helyi ügyekben való aktivitást tartotta fő feladatának.

Gyászolja őt felesége és két felnőtt fia, menye, három unokája, barátai, ismerősei. Temetéséről később intézkednek, amivel majd frissítjük cikkünket.

Kisfalvi Péterrel a BKTV interjúi ITT és ITT tekinthetők meg.  A Budaörsi Napló 2015. februári számában a 10. oldalon  mutattuk őt be.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here