Budaörsi gyerekek, irány a PEOPLE TEAM-tábor, csak 70 perc kocsival!

0
443

Budaörs bővelkedik 7–17 éveseknek szóló nyári gyerekprogramokban. A budaörsi nyár sem telhet el kirándulás és strandolás nélkül. Budapest közelsége rengeteg lehetőséget kínál a szünidő eltöltésére, de a napi ingázás sokak számára megterhelő. Szerencsére már rengeteg bentlakásos nyári tábor közül is választhatunk. Akármilyen vonzó egy tábor programja, számos szülő mégsem szívesen engedi el gyermekét az ország másik végébe. Egy-két órányi autóút távolság azonban mindenkinek belefér.

Az sem mindegy persze, mit kínál a tábor. Ma már elengedhetetlen, hogy a nyári táborban egy témával behatóbban foglalkozzanak a gyerekek. Minél nagyobb a választék, annál biztosabbak lehetünk abban, hogy gyermekünk megtalálja a neki megfelelőt. A táborok táborát Kecskeméten szervezik, és közel 30 téma várja az érdeklődőket.

4 téma betelt a PEOPLE TEAM-táborban Kecskeméten. Úgy tűnik, senki nem akar lemaradni a táborok táboráról Magyarországon.

Hatalmas az érdeklődés a városban megrendezett gyerekfesztivál iránt is. A szekciók majdnem felében már csak várólistákra lehet jelentkezni. Ennek ellenére még mindig rengeteg izgalmas téma várja a 7–17 éveseket.

Július végén és augusztus elején kreatív és alkotókedvvel teli gyereksereg népesíti be a kecskeméti kampusz épületeit és sportpályáit. A PEOPLE TEAM táborba az ország minden részéből érkeznek angol nyelvet, számítástechnikát, fotózást vagy éppen robotikát tanulni vágyó fiatalok. Az örökmozgók sportot, táncot vagy akrobatikát is választhatnak.

A napi 210 percnyi intenzív kurzusok tematikáját a táborozók is alakítják saját igényeik szerint. A cél minden esetben az, hogy játékosan és szórakozva minél több ismeretet sajátítsanak el. A nap többi részében sem unatkozik senki: versenyek, koncertek, strandolás és sportbemutatók színesítik a délutánokat és estéket. Ne maradj le te sem az év bulijáról, kattints a honlapra, és biztosítsd be a helyed!

Bővebben: ITT

Tánctábor

Cirkusztábor

Drónépítő tábor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here