Csütörtökön nyit a helyi strand

0
986

Június 1-jén csütörtökön 9 órakor nyit az idén a budaörsi strand. Ez lesz a hetedik szezon, amikor már helyben hódolhatunk a szabadban a fürdőzésnek. Budaörs és a régió oázisa a Hársfa utcai létesítmény a kánikulai napokon, és ahol már minden adott a hűsöléshez és sportoláshoz.

A speciális kialakításából és a komplex  belépőjegy kínálatból adódóan a budaörsi strand az a hely, ahonnan kedvezőtlenre fordult időjárás esetén sem kell a vendégeknek hazaszaladniuk.

A nagymedence mérete 33⅓ méter, 1,6 méter mély, feszített víztükrű, a víz hőfoka 26-28 Celsius fok. A gyermekmedence 118 m², 0,4-0,9 méter mély és 30-32 Celsius fokos. A napozókat 2700 m², gondosan karbantartott gyep és a medencék körül elhelyezett pihenőágyak várják. A strandröplabda kedvelői pedig frissen cserélt homokkal és új hálóval ellátott pályán játszhatnak. Természetesen van büfé is.  

Nyitva tartás: 9-19 óra között, a hét minden napján.

Az árakról: http://bvuss.hu Budaörsieknek lakcímkártyával minden kicsit olcsóbb! Érdemes tanulmányozni a bérleteket és a családi csomagokat is. A gyerekeknek 3 éves kor alatt nem kell fizetni, efelett van kedvezményes diák- és nyugdíjasjegy illetve bérlet.

strand

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here