A képviselőnk ne szavazza meg a „rabszolgatörvényt”!

0
605

N y í l t  l e v é l

Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselőhöz (Fidesz-KDNP)

Képviselő Úr!

Ezúton felszólítjuk Önt arra, hogy a Parlamentben ne szavazza meg a Fidesz munkás- és családellenes, a dolgozó embereket több módon sújtó „rabszolgatörvényt”!

Immár nem kétséges, hogy az Orbán-rezsim igyekszik teljesen kiszolgáltatni a magyar munkásokat a tőkéseknek, legyen szó a sztrájkjog ellehetetlenítéséről, a cafeteria megvonásáról vagy a jelenlegi törvényjavaslatról. Ezekkel a lépésekkel a kormány a keményen dolgozó emberek helyett a hazai nagytőkések és a multinacionális cégek oldalára állt!

A Pest megyei 02. számú választókerületben – Budaörsön, Budakeszin, Biatorbágyon, Zsámbékon és a többi településen – nagy számú vállalkozás található. Sok termelő, kereskedelmi és szolgáltató cég működik, a foglalkoztatás szintje magas. Ez nagyon örvendetes. Ám azt is jelenti, hogy választókerületünkben az országos átlagnál nagyobb arányban érintené a dolgozókat a „rabszolgatörvény”.

Nyomatékosan kérjük tehát, hogy ne az „Igen” gombot nyomja meg a parlamenti szavazáskor! Amennyiben Ön mégis megszavazná ezt a gyalázatos törvénytervezetet, arról tenne tanúbizonyságot, hogy a munka ellenében a tőke pártján áll, s a dolgozó emberek képviselete helyett a korlátlan profitszerzést, a magyar munkavállalók kizsákmányolását támogatja!

Budaörs, 2018. december 11.

                                                                                           MSZP Budaörsi Szervezete