Jártál november 5-én Nagykovácsin? Szemtanúkat keresnek!

0
734

A budaörsi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat eljárást 13010/2142/2018. bűnügyi számon közúti cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. november 05-én 07 óra 20 perckor ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú Ford Transit típusú járművel közlekedett Nagykovácsi lakott területén kívül a 11104. számú úton Budapest felől Nagykovácsi irányába. Haladása során az útkanyarulatból kiérkezve figyelmetlenül kezdte meg az előtte haladó JCB gyártmányú munkagép előzését, melynek következtében fékezésre, irányváltoztatásra késztette a szemből Nagykovácsi irányából közlekedő motorkerékpár vezetőjét. A járművezető motorjával teljesen lehúzódott az úttest jobb oldali szélére, de mikor a kér jármű egymás mellé ért akkor a motorkerékpár vezetője elesett és a bal oldalán csúszott tovább. A baleset során személyi sérülés nem történt, a motorkerékpárban anyagi kár keletkezett. Az ismeretlen személy és az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú jármű megállás illetve adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta. Felkutatására tett elsődleges intézkedés eredményre nem vezetett.

Az eljárás adatai szerint a baleset időpontjában a helyszínén elhaladt egy a Ford Transit által előzött JCB munkagép Budapest irányából Nagykovácsi irányába. A JCB munkagép vezetőjének kiléte az eddigi eljárás során nem vált ismertté, azonban tanúkénti kihallgatása szükséges.

A Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fentiek szerint a fent nevezett helyen és időben a JCB munkagépet vezette, vagy a balesettel egyéb összefüggésben információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon (2040. Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy 06 23 505-400-as telefonszámot, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here