Remekül sikerült a kamaraerdei családi húsvéti program

0
70

Budaörs-Kamaraerdő vidám gyerekzsivajtól volt hangos március 31-én, vasárnap a HÚSVÉTI FORGATAG 2024 elnevezésű családi rendezvénynek köszönhetően, melynek Kamaraerdő Hosszúréti-patak melletti hatalmas parkja adott otthont a Kamaraerdei Közösségi Ház szervezésében.

A szabadtéri mulatságon kipróbálhatták a gyerekek az arcfestést, a pónin lovaglást, a kézműves sarokban pedig festhettek tojást vagy készíthettek bárányt. Állatsimogató is várta őket, ahol láma, nyuszi, bárány, alpaka, szamár, kecske és csibe etetésre és simogatásra volt lehetőség.

A vidámpark még hétfőn is nyitva volt.

Aki éppen nem az ugrálóvárban, dodzsemen, kisvonaton vagy a körhintán ült, az nézhette az egymást követő izgalmas gyerekműsorok valamelyikét. Először Almási Misi és Nyuszika csalt mosolyt az arcokra. Azután a Babtársulat 3 méteres óriásbábos előadással színesítette a programot. Őket a RépaRetekMogyoró együttes követte, akik a park minden látogatóját megmozgatták legkisebbektől a legnagyobbakig vidám játékaikkal, melyekkel a dalaikat kísérték.

A műsorok sorát Bölöni Réka bábszínháza zárta.

 És ráadásként egész nap ment a Nyuszivonat, ami az egész családot bevonta a szórakozásba.

Kora délután volt egy kis tojásvadászat is, ahol az elrejtett tojásokat kereshették meg a gyerekek és tojásfát is díszítettek.

Ennivaló gyanánt volt lángos, hamburger, palacsinta, kürtőskalács, vattacukor és mindenféle vásári édességek.

„A Kamaraerdei Közösségi Ház nevében köszönjük az előadóknak, kirakodóknak és a látogatók sokaságának, hogy eljöttek és a Paper Plane Photography-nak, hogy fotóival megörökítette az eseményt” – mondta lapunknak Kovácsné Lupás Adrienn.

Kép és szöveg: Balogh-Molnár Enikő

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here