Új év, új lehetőségek az üzleti kapcsolatépítésben Budaörsön!

0
3053

A Budaörsi Napló olvasói számára nem ismeretlen a BNI üzleti csoportok fogalma.

A BNI egy szervezet, amely pozitív, támogató és strukturált hátteret kínál a vállalkozások fejlődéséhez, az üzletszerzéshez és a kapcsolati tőke növeléséhez. Az elmúlt évben a BNI tagok összesen 28,1 milliárd forint többletbevételt generáltak egymásnak.

A BNI tagok úgy működnek együtt, mint egymás értékesítői, ezáltal olyan, mintha mindenkinek saját értékesítési csapata lenne. A tagok ismerik egymás termékeit, szolgáltatásait, így aktívan tudnak közreműködni a potenciális ügyfelek megtalálásában. Ha segítek neked, és te is segítesz nekem, a végén mindketten jól járunk, tehát „Aki ad, az nyer!”

Gády-Kayser Lilla  vagyok a diósdi Re-Crea Tanulócsoport szervezője,  az Online Trainer szoftver társalapítója és  én vettem kezembe a szervezet DNY pest megyei régiójának, így a budaörsi csoportok kialakítását a déli oldalon.

Ahogy a tanulócsoportot azért szerveztem meg, hogy megváltoztathassuk a jövő generációjának gondolkodását és sikeres, boldog felnőttekké váljanak, úgy a BNI csoportok által is szeretném megváltoztatni azt, ahogyan az emberek üzletelnek ma Magyarországon. Célom, hogy a mutyizás, konkurálás helyett a vállalkozók stratégiai partnert lássanak egymásban és bizalmi alapon üzleteljenek. Hiszen ott működik jól a gazdaság, ahol az emberek megbíznak egymásban!

Nagy öröm számomra, hogy az új budaörsi BNI csoport a Holiday Inn szállodában alakulhat meg, mert ők méltó és profi környezetet biztosítanak számunkra.

Ha szeretnéd megnézni, megtapasztalni, milyen lendületes, segítőkész, agilis vállalkozók között eltölteni egy üzleti reggelit, igényelj meghívót a lilla.gady-kayser@bni-capital.hu e-mail címen!

Gády-Kayser Lilla