Szabadidő a gyerekekkel – színek, csillogás, vagányság, kényelem!

0
481
Végre itt a jó idő és remélhetően hamarosan jöhetünk-mehetünk a gyerkőcökkel. Legyen szó félnapos kiruccanásokról vagy nyaralásról a családdal, az utazáshoz szükséges beszerezni a megfelelő gyerekcipőt is. Melyik márkát érdemes megvásárolni? – a Százlábú Gyerekcipő ajánlása.

Skechers gyerek cipőket nem csupán a design és változatosság emeli ki a hagyományos sportmárkák közül, hanem a kényelem és praktikusság is. A cipők rendkívül könnyűek, idomulnak a láb természetes mozgásához járás közben. Felső részük jól szellőzik és formatartó. Egy tépőzárral nyithatóak, könnyen bele lehet bújni a cipőbe. A gumis pánt flexibilis a kívánt szélességet veszi fel a rüsztnél.

A kaliforniai cipő márka szédületes sebességgel tört előre a divatvilágba. A cipők stílusa jól ötvözi a sportos, a divatos és a klasszikus megjelenést. A sportos öltözék ma már nem csak a hétköznapi ruhatár jellegzetessége, hanem trendi is! A cipők stílusa nem csak a visszafogott, hanem extrém is lehet, így egyszerűen fel lehet dobni egy hagyományos öltözéket. Ha gyerekek imádják a vibráló színeket vagy éppen ragaszkodnak a megszokotthoz, a Skechers választékában mindenféle variáció megtalálható.

Villogós cipők

Hogy mindig ki találnak valamit? Hatalmas választékkal rendelkező Skechers nem ismer határt design-ban. Elképesztő színkombinációkkal, rátétekkel, mintákkal minden stílusú kisgyerek megtalálhatja a kedvenc cipőjét. A legmenőbb gyerekcipők talpa vagy oldala villogó fénnyel, apró, színes led-lámpákkal díszített.Memóriahabos, a szuper kényelemért

A Skechers memory-foam talpbetétes cipőkben járni, olyan érzés mintha puha párnákon lépkednénk. A talpbetét felveszi a láb formáját és tehermentesíti, így előkelő kényelmet biztosít akár egész napra. Ezt a speciális anyagot a NASA fejlesztette ki, mely képes a  nyomáskülönbség eloszlatására. A cipő viselése közben a talp nyomáspont nélkül érintkezik a talajjal. Így rendkívül kényelmes és egészséges is, nem terheli a lábat. A cipők nagyon könnyűek, járásközben súlytalan érzetet keltenek.

Mosógépben mosható

Könnyű kirándulás vagy egy saras számháború? A gyerekcipők gyorsan koszolódnak. Mi is lehet annál praktikusabb, hogy bedobjuk a mosógépe és, tisztán kerülnek elő?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here