Polgármesterek együttműködése a bicikliútról

0
433

Június 2-án három település, Budakeszi, Budaörs és Törökbálint polgármesterei, azaz Győri Ottilia, Wittinghoff Tamás és Elek Sándor aláírták a városaik közigazgatási területén átvezető kerékpárút megvalósításáról szóló szándéknyilatkozatot. Erről a polgármesternő közösségi oldalán közzétett videóból értesültünk.

Győri Ottilia kezdeményezésére Törökbálinton összeült a három polgármester, hogy aláírjanak egy olyan szándéknyilatkozatot, melyben együttműködési szándékukat fejezik ki arról, hogy a Budakeszin a Farkashegyi repülőtérig már elkészült bicikliút építése folytatódjon Budaörsön át Törökbálintig.

„A mai napon megállapodtunk arról, hogy Budakeszi, Törökbálint és Budaörs mindent megtesz azért, hogy összekössük a településeink kerékpárút hálózatát, és az országos hálózatra, ami a Balatonra is levezet, a bekötést megvalósítsuk” – fogalmazott a videóban Wittinghoff Tamás.

Az együttműködési szándéknyilatkozat a három település közigazgatási területén átvezető kerékpárút megvalósulására vonatkozik. Az együttműködés kiterjed az összefüggő nyomvonal meghatározására, tervezésére, engedélyeztetésére és kivitelezésére.

Forrás: Győri Ottilia hivatalos Facebook oldala