Október 9 helyett 10-én lesz a rendhagyó üzleti találkozó

0
803
Október 9 helyett 10-én lesz a BNI alakuló budaörsi csoportjának a rendhagyó üzleti találkozója, elsősorban a régióban található vállalkozóknak.
A Budaörsi Napló 2018. szeptemberi lapszámának 6. oldalán megjelent “Október 9-én reggel rendhagyó BNI találkozó” című cikkünkben a dátum – a szervezőktől és a szerkesztőségtől független okok miatt – megváltozott. A találkozó nem marad el, csupán egy nappal később, október 10-én szerdán lesz!
Ahogy az eredeti cikkben is írtuk, ezen az eseményen Budaörs és környékének vállalkozói azzal a céllal jönnek össze egy üzleti reggelire, hogy megmutassák egymásnak, hogyan tudnak segíteni ajánlásokkal, minőségi partnerségek kialakításával. A találkozó a BNI keretein belül jön létre, amely rendszeresen szervez országszerte hasonló üzleti reggeliket, összehozva a bizalomra építő vállalkozókat. A találkozón nincs konkurenciaharc, azaz egy szakterület, egy iparág csak egy képviselőt küldhet. A budaörsi alakuló csoport október 10-i találkozójára már közel negyvenen regisztráltak, így legfeljebb további 15 vendéget tudunk fogadni.

Kinek érdemes eljönnie? Akinek fontos, hogy minőségi ügyfeleket szerezzen és tartós, eredményes üzleti kapcsolatokat alakítson ki Budaörsön és környékén. A konkurenciamentességen túl “csak” a megbízhatóság és az átláthatóság a feltétel.

A reggelin az egyszeri részvétel nem kötelez semmire, de betekintést nyerhetnek egy 33 éve működő nemzetközi szervezet működésébe, amely célul tűzte ki, hogy megváltoztatja a világ üzletelési szokásait és a jutalékok, csúszópénzek helyett a minőségi és kölcsönös ajánlást, illetve a kapcsolatépítést helyezi fókuszba.

Budaörs és környékén van a vállalkozása? Megismerne cégeket, akikkel jó partneri viszonyt alakíthat ki, ráadásul mindezt elköteleződés nélkül? Látogasson meg minket október 10-én! Ehhez előzetesen meghívót kell igényelnie, itt: [email protected]
A részletekről válaszlevélben kap tájékoztatást.
Milyen iparágak képviselőit várjuk? A teljesség igénye nélkül szabad a jelentkezés: autószerelő, autókereskedő, takarító, coach, grafikus, nyomdai kivitelező, pályázatíró, rendszergazda, számítástechnikai eszközökkel vagy mobiltelefonokkal foglalkozó cégek számára, illetve irodaházak, építészeti vállalkozók, éttermek, cukrászdák jelentkezését is tudjuk fogadni.
Tehát jelentkezés Gády-Kayser Lillánál: [email protected] + 36 30 5247635