Megérkezett a városi Mikulás

0
521

Budaörs Város Önkormányzata idén is megrendezte a városi Mikulás ünnepséget, a művelődési ház színházterme tegnap délután ötkor megtelt gyerekekkel és szüleikkel. A műsort ezúttal a Buborék együttes szolgáltatta egy interaktív koncerttel, ami olyan mozgalmasra sikeredett, hogy még a legtürelmetlenebbek sem vették észre az idő múlását. A csaknem egy órás zene és móka után természetesen a Mikulás is megérkezett és minden gyermeknek került csomag a zsákjából.

Az ünnepség elején Wittinghoff Tamás polgármester köszöntötte a gyerekeket, és elmesélte, hogy ő is sok Mikulást látott gyerekkorában, és mindig azon tűnődött, vajon melyik az igazi. Végül rájött, hogy a lappföldi az, de mivel egyedül nem bírná elvégezni a sok munkát, mindenhol vannak segítői.

A Buborék együttes pedig valóban interaktív koncertet adott, lehetett énekelni és táncolni,  még hógolyózni is, amikor előkerült egy nagy kosár plüss hógolyó, és a gyerekek céltáblájává Buborék Berci vált, aki nem volt elégedett a gyerekek táncával.

Miután helyreállt a rend és sikerült néhány Télapó-hívó dalt közösen elénekelni, előjöttek a krampuszok és mögöttük végre felbukkant a Mikulás, aki mindenkinek átnyújtott egy mikuláscsomagot néhány jó szó kíséretében.