Korrekt Partner a Friedmann ház

0
1001

„Korrekt Partner” elismerésben részesült a Friedmann ház, Teri néni étterme. A díjat Friedrich Antal ügyvezető a napokban vehette át a kereskedelmi kamrai rendezvényen. Gratulálunk!

Ezt a kitüntetést a kereskedelemben/szolgáltatásban végzett tisztességes kereskedői/szolgáltatói magatartás elismerése érdekében a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara adományozza. Évente kétszer írja ki a Korrekt Partner pályázatot, és a nyertesek egy elismerő védjegyet is kapnak, amely egy kör alakú, öntapadós matrica és a cég üzletében, kirakatában hirdetheti tulajdonosa elkötelezettségét a minőség, a bizalom és a megbízhatóság iránt. Az arany és zöld színek az elsőséget, a minőséget hivatottak jelezni, a középen elhelyezkedő kéz pedig a bizalom, a megbízhatóság és az együttműködés szimbóluma. A díj egy pozitív értékeket magában hordozó, határon átnyúló elismerés is, hiszen a kamara mellett a pályázat másik kiírója a Magyar-Szlovák Üzleti és Tájékoztatási Központ.

A „Korrekt Partner” cím 2 év időtartamra nyerhető el, de a lejárta után a használat meghosszabbítható.
A pályázatot a kereskedelmi vagy szolgáltató ágazatban dolgozó vállalkozások nyújthatják be. Nem nyerheti el a címet olyan vállalkozás, mellyel szemben a megelőző egy évben fogyasztóvédelmi eljárásban elmarasztaló döntést hoztak; vagy békéltető testület marasztalta el; vagy csődeljárás, felszámolás, végelszámolás van vele szemben folyamatban; továbbá bármely hatóság által kiadott, kereskedelmi, vagy szolgáltatói tevékenységét elmarasztaló határozat született, esetleg a fenti szervekhez ellene megalapozott panaszbejelentés érkezett.
A védjegy odaítélésére a döntést a PMKIK Etikai Bizottsága hozza, meghatározott, pontozásos szempontrendszer alapján.
A védjegy használatát a PMKIK a hatóságokkal együttműködésben rendszeres, fél éves időtartamban, alkalomszerűen ellenőrizheti, és ha az odaítélése után a pályázónál bármilyen szabálytalanság merül fel, abban az esetben az elismerés visszavonható.

A most díjazott Friedmann ház, Teri néni étterme nagyon fontos szerepet tölt be a budaörsiek életében. Hétköznaponként a közelben dolgozók számára kínálnak elérhető áron finom ebédet, önkiszolgáló rendszerben, vasárnap pedig elsősorban a családokat várja korlátlan ételfogyasztási lehetőség. A cukrászat és a hozzá kapcsolódó házhoz szállítás, illetve partiszervíz igen kedvelt, városunk határain túl is. A kicsiktől a nagyobb és még nagyobb álló- és ülőfogadásaikra büszkék lehetnek.

Az Ifjúság utcai épületben négy részre osztható a tér. A legnagyobb a gyorsétterem (Teri néni étterme). A kínáló pultokban 11-től délután fél 3-ig válogathatunk. Az étterem mellett, azonos légtérben, de elkülönül a kávézó (cafe & bistro), ahol a saját cukrászat termékei mellett kávék, italok kaphatók. Mellette kialakítottak egy 60 fő befogadására alkalmas konferenciatermet is. A korábbi teraszt öt éve beépítették, és így létrehoztak egy 15-20 fős VIP termet. Mivel az étterem és a konferenciaterem a mozgatható válaszfalaknak köszönhetően egybe nyitható, igény szerint bővíthető vagy szűkíthető, komoly terhet vesz le azon rendezvényszervezők válláról, akik nehezen tudják előre meghatározni, hány emberre számítanak egy adott eseményen.

A „Korrekt Partner” díj tulajdonképpen csak formai elismerése annak, amit a Friedmann ház vendégei, ügyfelei, ismerőseik már eddig is tudtak: korrektek. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here