Karl Lagerfeld sneakerek – klasszikus színek, ikonikus stílus

0
340
Karl Lagerfeld sneakerek – klasszikus színek, ikonikus stílus

Milyen érdekes az élet, a sneakereket annak idején abszolút nem hétköznapi feladatok teljesítésére álmodták meg a tervezők. A cél tulajdonképpen egy olyan lábbeli létrehozása volt, ami a sportolóknak, különösen a betonon ugráló játékosoknak segítségként, konkrét alátámasztásként szolgál. Aztán végül úgy alakult, hogy a megkapó formavilág bejárta a glóbuszt és megihlette még a legnevesebb márkákat is.

Karl Lagerfeld sneakerek – klasszikus színek, ikonikus stílus

Hányféle arca van az egyszerűségnek?

A https://answear.hu/m/karl-lagerfeld oldalon szemléletes példákkal találkozhatsz ebben a kérdésben. Ugyanis a márkára a nem pejoratív értelemben vett egyszerűség ezer százalékosan jellemző, ami gyakorlatilag a nagyszerűség kulcsa. A túlbonyolítás csak ritkán válik be, ezzel szemben a letisztultság mindenkor nyerő. Természetesen számtalan modell áll a rendelkezésedre, úgyhogy szó nincsen arról, hogy akkor az egyszerűség jegyében alig akad választék. A gyártó mindig is nagy figyelmet szentelt arra, hogy a stílusosságnak, az általa képviselt trendiségnek megannyi arcát a nyilvánosság elé tárja. Erre kiváló bizonyítékul szolgálnak a sneakerek, amiknek mint feljebb említettük a történetük nem a divattervezők asztalán kezdődött, lévén a megalkotásuk folyamatában a praktikus tényezők élveztek elsőbbséget. Viszont ez nem jelenti azt, hogy mindehhez ne társulhatna nagyfokú esztétikum, ahogy arra a cég is rákontrázott!

Mit ne hagyj még ki?

De, ha már a legendáknál tartunk, akkor ide is érdemes kattintanod: https://answear.hu/m/tommy-hilfiger. Vélhetően Tommy Hilfiger dimenzióját sem kell külön bemutatnunk neked. Vonzó, ellenállhatatlan és újfent az egyszerűség az a jelző, ami ide tartozik, ám ismételten nem, mint degradáló kifejezés. Sőt, épp ellenkezőleg. A megbízhatóságot is hozhatnánk helytálló tulajdonságnak, ahogy erről világszerte tízmilliók tanúskodhatnak. Ha számodra a minőség, a kellem egyetlen percig sem kérdéses, ugyanakkor a jó értelemben vett visszafogottság és stílusosság keveréke az, ami megfog, akkor felesleges tovább keresgélned. A gyártó kínálatában mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet!

Női

Mi van akkor, ha te többre vágysz?

Nincs olyan kérdés, amire ne találnánk releváns feleletet. Íme: https://answear.hu/m/guess. A Guess sem szorul külön bemutatásra gyaníthatóan. Na ez az a márka, ami picit sem sablonos, nem klisékből dolgozik, sőt. Valójában olykor egészen elképesztő ötletekkel rukkol elő. Extravagancia? Igen, az esetében mindenképpen erről van szó. De azt azért hozzá kell tennünk, hogy mindez az ízlésesség égisze alatt. Szóval nem elborult kollekciókról beszélünk, amik valójában senkinek sem tetszenek és hordhatatlanok. De az biztos, hogy jelen helyzetben az nem állítható, hogy ezek a modellek kivétel nélkül mindenkinek egyformán ajánlhatóak. Ez amúgy nem is cél a vállalat életében. Mert a lényeg az, hogy az általa kínált stílus azokra találjon rá, akik pontosan azt keresik, amit a márka kínál. Ha megvan az összhang, ha megvan a közös nevező, akkor pedig jöhet a válogatás, vásárlás és az örömteli rátalálás az egyediség nevében!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here