Ismét volt városi Mikulás ünnepség, előző nap pedig a lakótelepen járt a nagyszakállú

0
111

Néhány év kihagyás után idén ismét volt Mikulás ünnepség a Jókai Mór Művelődési Házban. A december 6-án, Budaörs Város Önkormányzata által megrendezett eseményen interaktív műsor keretében egy Mikulás és két manó szórakoztatta a gyerekeket. A végén ezúttal is kapott a Mikulástól minden gyerek ajándékcsomagot. Idén a budaörsi önkéntes tűzoltók is bekapcsolódtak a rendezvény menetébe és kivilágított járművükön vitték el a város több pontjára a Mikulást. Cikkünkben írunk az előző napi, lakótelepi civilszervezésű Mikulás-buliról is.

A Mikulás ünnepség december 6-án, 17 órától volt a Jókai Mór Művelődési Házban. Röviddel a kezdés előtt még nem telt meg teljesen a színházterem, így egy kicsit vártak is a kezdéssel a szervezők, de aztán gyorsan megérkeztek a családok, igaz, voltak akik a műsor kezdete után.

Wittinghoff Tamás polgármester és Géczy-Gaál Szilvia kulturális ügyintéző köszöntötte a gyermekeket és hozzátartozóikat.

Majd elkezdődött a „Mikulás Show”, zenés interaktív műsor manókkal és egy Mikulással. A vicces és tanulságos kis színjáték végén természetesen előkerült az ajándékokkal teli doboz is, amelyből minden jelenlévő gyerek kapott egy csomagot.

Annak, hogy az idén kicsit kisebb volt az érdeklődés a városi rendezvényre, amivel idén el lehetett kerülni a korábban jellemző túlzott tömeget, bizonyára az is közre játszhatott, hogy Miklós napján már harmadszor járt a Mikulás Budaörsön. A kamaraerdei múlt szombati, szabadtéri esemény után (erről ITT írtunk) ugyanis civil szervezésben (Papp Ilona, alias Ördögi Ica az októberi jól sikerült boszorkánytalálkozó mintájára hívta meg most a budaörsi gyerekeket, hogy találkozzanak a Mikulással)  már december 5-én is hatalmas buli volt a lakótelepen. Információnk szerint itt Tóth Ferenc egyéni önkormányzati képviselő bújt a piros ruhába és szakáll mögé.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here