ICON inkább exkluzív vacsoraklub, mint étterem

0
2275

„Miért Budaörs? Talán ez a legelső kérdése minden budapesti gasztronómiával foglalkozó kollégámnak” – mondja Szigeti Kristóf a budaörsi ICON étterem tulajdonosa. „Amellett, hogy  városunk a nyugat-budai agglomeráció legfelkapottabb települése, sajnos még mindig a főváros belső kerületeibe kell utaznunk, hogy csúcsgasztronómiával találkozzunk. Az ICON a környéken korábban nem látott minőséget hozza. A japán ételekben ismert ízeket modern, európai elkészítési módokkal vegyítjük”. 

Az éttermet Szigeti Kristóf vezeti, ő szolgál fel, az ételeket pedig a komoly szakmai múlttal rendelkező Botos Tamás álmodja meg és készíti el. A vacsoratérbe belépve egy teljesen nyitott látványkonyhát és mindössze öt asztalt találunk. „Nem szeretnénk semmit elrejteni, sőt, büszkén mutatjuk be az ételek elkészítésének minden lépését. Nem gyakran lehet bepillantani vendégként egy profi konyhába, nálunk erre nem csak lehetőség van, hanem a vacsora szerves része” – meséli Kristóf.

Az étterem teljes felszerelését a Coninvest Konyhatechnológiai cég biztosította. A cégnél, ahova Kristóf szinte haza jár, nagy örömmel fogadták, hogy a belvárosi éttermek után, végre megnyitja saját éttermét Budaörsön. „Igazi lokálpatrióta vagyok, nekem nagyon fontos, hogy a helyi vállalkozások támogassák egymást, így nagy szerencsém van, hogy az ország legjobb konyhatechnológiai cége a szomszédban van”- teszi hozzá.

Az ICON inkább exkluzív vacsoraklub, mint étterem a maga tíz férőhelyével. Hasonló helyet nemcsak hogy a környéken, de még Budapesten sem igazán lehet találni. Kristóf és Tamás egy igazán intim közeget teremt Budaörs fő útján, amit bármelyik belvárosi létesítmény megirigyelhetne.

Kristóf és Tamás szerdától vasárnapig várja az ínyenc vacsorázni vágyókat a Budapesti úton a sejtelmes piros táblával kivilágított éttermükben.

Budapesti út 106.

+36 20 617 6156

foglalas@iconbuda.com

www.iconbuda.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here