Hogy működik egy légzésfigyelő?

0
398

A legtöbb szülő azokat a perceket, amiket babája alvással tölt, igyekszik kitölteni azzal, hogy kicsit pihen vagy beszélget barátaival, viszont ilyenkor is jó, ha valahogyan képesek gyermekükön tartani fél szemüket, amelyre megfelelő megoldást nyújt a légzésfigyelő bérlés. Hogyan könnyíti meg a légzésfigyelő a szülők dolgát és milyen előnyökkel bír? Mutatjuk!

Mi az a légzésfigyelő?

A légzésfigyelő bérlés során kapott eszköz tulajdonképpen egy olyan érintkezésmentes készülék, mellyel okostelefonunk segítségével tudjuk figyelni a baba légzését és hőmérsékletét. Néhány típus esetén még a baba pozícióját is tudjuk figyelni alvás közben.

Miért is hasznos a légzésfigyelő bérlés? Amikor a baba elalszik, szülőként mindenki örül annak a csekély “én-időnek”, amihez hozzájutott. Viszont senki sem szereti otthagyni gyermekét őrizetlenül, nehogy véletlenül úgy forduljon, hogy nem kap levegőt, így ekkor praktikus lehet egy légzésfigyelő beszerzése.

Légzésfigyelő működése

A legtöbb esetben a légzésfigyelő bérléskor kapott eszköz összeköthető az okostelefonnal, így bármikor figyelhető rajta a baba állapota. Hogyan is működik ez a berendezés?

A légzésfigyelő egy rendkívül érzékeny berendezés, ugyanis nem csupán a baba légzését, testhőjét és pozícióját figyeli, hanem egyből riasztja a szülőt, ha pár másodpercig nem érzékel semmiféle mozgást a baba testén. Ekkor először egy rezgést ad a babának, hogy lássa, jól van-e a baba, majd ha ezután is elmarad a várt hatás, hangosan szólal meg, ezzel értesítve a szülőt a bajról.

Mivel a légzésfigyelő minden apró mozgásra figyel, nem érdemes alkalmazni babakocsis séta vagy autós utazás esetén, illetve akkor sem, ha szeretünk gyermekünk mellett feküdni.

Légzésfigyelő bérlés – mutatjuk az előnyeit!

A légzésfigyelő bérlés ma már elterjedtebb, viszont sokan nem ismerik, milyen előnyökkel jár. Az eszköz megvásárlása nem kis összeget jelent, épp ezért az egyik ok, amiért sokan választják a légzésfigyelő bérlését, az az, hogy megbizonyosodjanak hatékonyságáról és hasznosságáról, majd csak ezután adjanak ki egy nagyobb összeget érte.

Emellett sokan csupán egy rövidebb időszakra igénylik a készüléket, így számukra is megfelelő választás lehet a légzésfigyelő bérlés.

A légzésfigyelő bérlésen kívül ma már sok babaeszköz bérlésére van lehetőség, ahol nem kell mást tenni, mint jelezni igényünket a bérlésre és a megbeszélt helyen és időben átvenni az eszközt. Élj Te is a bérlés lehetőségével és biztosítsd gyermeked kényelmét és biztonságát a megfelelő eszközök segítségével!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here