Ismerd meg te is 2022 ruházati trendjeit a molett divatban!

0
414

A molett divatban is beköszöntött az új év! Végre egy kicsit te is lelassulhatsz az év végi eszeveszett hajtás után. Lassíthatsz és felmérheted milyen ruhákra és kiegészítőkre lesz szükséged ahhoz, hogy te is követni tudd 2022 legújabb trendjeit.

A molett divat is lépést tart a trendekkel

Lépést bizony! Miért is ne tartana! Hiszen az a pár kilócska, ami huncut módon az ünnepek alatt sikeresen a téli rétegeinket gyarapította, nem akadályozhat meg abban, hogy jól érezzük magunkat. És abban sem, hogy divatosak, trendik, szépek, ápoltak legyünk vagy szép ruhákat viseljünk.

Szóval: ideje alaposabban szétnézni a nagyvilágban, hogy milyen újdonságok és irányvonalak mentén érdemes haladnunk, ha el akarjuk érni a céljainkat. Ha ezzel megvagyunk következhet a meglévő ruhatárunk felmérése: mi az, ami megfelel ezeknek a tendenciáknak, és mik azok, amelyeket nyugodtan el csomagolhatunk más időkre.

Miért ne dobd ki te sem ezeket a most divatját múlónak kikiáltott ruhákat? Mert lehet, hogy pár év múlva pontosan ezek fognak “pörögni” a molett divat porondján.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a 2022-es év: a retró tarolni fog!

Ebben az évben a molett divat terén is a régi lesz az új – azaz a retró minden mennyiségben és fellelhető formában képviselteti majd magát. Lássuk, miket érdemes elővenni a szekrényedből, vagy beszerezni arról a helyről,- akár egy webáruházból – ahonnan a legszívesebben vásárolsz.

Az idei év a merész színkombinációk éve lesz

A megújulás szinte elvárás minden évben. Erre a színek terén most nem lesz panasz – ugyanis új szintre lép a colour blocking divatja, ami két ellentétes szín kombinálását jelenti. Ezentúl bátrabban viselheted a szettedben a szivárvány minden színét, ugyanis annál menőbb leszel minél feltűnőbb az eltérés a színek között.

Ha mégis a visszafogottabb színeket szereted az sem baj, hiszen ezeket is feldobhatod, mondjuk az amerikai Pantone festékgyártó vállalat 2022-re választott színével – a Very Peri névre keresztelt árnyalattal. Ez egy hideg halvány kékes-lilás szín, ami az idén uralni fogja az aktuális trendeket – ahogy azt az év színének választott színek minden évben szokták- biztos lehetsz benne, hogy az öltözködésben is visszaköszön majd.

Horgolt anyagok, puffos ujjak, minden mennyiségben

A molett divatban is egyre kifejezettebben fognak megjelenni a természetes anyagok – olyan fontos divat termékekben is megnyilvánulnak majd, mint a kötött ruhák, felsők, kardigánok, sapkák. De a kiegészítők terén is felbukkannak.

A horgolt anyagokat bátran kombinálhatod te is a ruháiddal – egyedivé téve azokat. Idén újra hódítani fognak a puffos blúz-ujjak, a kicsit szélesebb nadrágszárak, a blézerek és kosztümök. Te is szerezz be egy-két egymással jól kombinálható szettet!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here