Gemma B&D: Bemutató- és oktatótermet nyitottak

0
3035

Új irodát nyitott június 15-én a budaörsi Terraparkban a Gemma B&D. A vállalatot 25 éve alapították Horvátországban, nagykereskedőként, majd forgalmazóként szerzett magának nevet. Jelenleg többek között a Faber páraelszívók, Franke konyhatechnikai termékek és a Liebherr hűtők hivatalos horvátországi forgalmazója és képviselője.

Az elmúlt hatév soránvégrehajtott fejlesztésekeredményeként a horvát piacon túl ma már Szerbiában, Montenegróban, Boszniában és mostantól Magyarországon is jelen vannak. A magyarországi leányvállalat a teljes portfólióból a Faber párelszívóival illetve a Franke konyhatechnológiai termékeivel foglalkozik majd. „Fél évig azért dolgoztunk, hogy ez a budaörsi iroda megnyithasson. Olyan környezetet alakítottunk ki, ahol a többi országhoz hasonlóan a munkatársaink számára minden feltétel adott a hatékony munkához. A 250 négyzetméteres bérleményünk egy bemutató-, egy oktatóteremből és egy irodából áll, ahol tíz munkatárssal tervezünk dolgozni” – mondta kérdéseinkre válaszolva Horváth-Szász Tamás, a Gemma B&D Kft. ügyvezetője.

A cégcsoport széles kínálata révén nagy célközönségnek nyújt prémium minőségű termékeket, öt év garanciával. Magyarországi irodanyitásának előzménye, hogy a vállalat évekkel ezelőtt sikeresen pályázott a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. benzinkutakat megújító átfogó tenderére, amelynek keretében többek között a Franke professzionális kávéfőzőit helyezték ki a benzinkutak FreshCorner részlegeire. A mai napig 90 Franke készülék található országszerte a MOL kutakon, és további készülékek kihelyezése várható.

„Irodánk helyszínéül azért a Terraparkot választottuk, mert meggyőzött minket a jól felkészült csapat és ez a kellemes környezet. Az autópálya közelsége pedig óriási előnyt jelent számunkra. Az általunk képviselt márkák korábban különböző cégeken keresztül, vagy saját képviselettel képviseltették magukat Magyarországon, de – részben a válság következményeképpen – idővel visszavonultak. Kínálatunk nem konkurencia nélküli a piacon, de úgy gondoljuk mind árfekvésben mind pedig a partnereinkhez való hozzáállásban tudunk majd újdonságot nyújtani. Bízunk a jó fogadtatásban” – tette hozzá Horváth-Szász Tamás.

{gallery}Gemma{/gallery}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here