Foci NB II: Pont nélküli stadionavató Budaörsön

0
245

Negyedórás rövidzárlat

Csapatunk kétgólos vezetésről szenvedett vereséget.

 

Hosszú időnek kellett eltelnie, mire valóban hazai pályán zendült fel a „Hajrá Budaörs” rigmus. Csapatunk első bajnokiját játszotta az új arénában, ahová szép számmal látogattak ki a drukkerek. Márkus Tibor együttese a Szolnokot fogadta. A találkozó hasonlóan jól kezdődött, mint az első fordulóban a Kecskemét elleni. Előbb a 4. percben Balázs Zsolt érkezett nagyszerűen egy beadásra és fejelt a kapuba, majd jött a 19. perc, és a már addig is veszélyesen futballozó Vankó Imre csapott le egy labdára szemfülesen, majd juttatta azt a kapuba, megduplázva ezzel csapatunk előnyét. Az első félidő további részében tovább is növelhette volna előnyét csapatunk, a Szolnok ritkán jutott el Tóth Gábor kapujáig.

A második félidő elején aztán egy rövidzárlatot követően 8 perc alatt három gólt is kapott
csapatunk. A 60. percben már a vendégek vezettek 3-2-re. Márkus Tibor változtatott az egyenlítés érdekében, a fiúk próbáltak nyomást gyakorolni a vendégekre, több lehetőség is adódott a gólszerzésre, ám végül nem született több találat a mérkőzésen. Csapatunk két forduló után egy győzelemmel és egy vereséggel a 10. helyen áll a tabellán.

NB II., 2. forduló:
Budaörs – Szolnok 2-3

Budaörs: Tóth G. – Tóth K., Gyurácz (Zsidai, 41.), Kékesi, Kapronczai – Molnár Cs. (Halácsi, 64.), Sajbán, Petneházi (Lengyel B., 64.) – Vankó, Winkler, Balázs Zs.
Nem lépett pályára: Dala, Szabó B., Bognár D., Menyhárt, Gula, Váradi
Vezetőedző: Márkus Tibor

Szolnok: Csáki – Roszkin, Gohér, Szabó A., Sipos (Lakatos I., 74.), Tisza, Lakatos Cs. (Kurdics, 46.), Berdó (Tóth L., 46.), Tömösvári (Molnár R., 70.), Irmes (Vólent, 81.), Szekszárdi
Nem lépett pályára: Kovács P., Antal, Tóth B.
Vezetőedző: Csábi József

Gólszerző: Balázs Zs. (4.), Vankó (19.), illetve Sipos (53.), Tóth L. (55.), Szekszárdi (60.)

Sárga lap: Kapronczai (60.), Vankó (82.), Kékesi (87.), Lengyel (91.), illetve Szabó A. (75.), Vólent (91.)

Piros lap: Csábi József (59.)

Márkus Tibor értékelése:
Az első félidőben remekül játszottunk, aminek köszönhetően kétgólos előnyre tettünk szert, ezek mellett pedig még további ziccereink is voltak, amiket elhibáztunk. Aztán a második félidőben minden felborult, a vezetés tudatában belekényelmesedtünk a mérkőzésbe, pedig ennek elkerülésére külön felhívtam a szünetben a csapat figyelmét. A vendégek fordítottak, mi pedig nem tudtunk innen felállni. Voltak még olyan lehetőségeink, amiket ha kihasználunk, visszajöhettünk volna a mérkőzésbe, sajnos ezeket azonban elhibáztuk.

A következő fordulóban Pécsre látogat csapatunk. A mérkőzést vasárnap (08.15.) 19 órától játsszák.

Forrás: bsc1924.hu

Bővebben: https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-budaors-szolnoki-mav-2843177

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here