Foci NB II: Győzelemmel indította a 2021/2022-es szezont Budaörs

0
439

Álomszerű kezdés után szoros győzelem az első bajnokin

Nagyszerű győzelmet aratott csapatunk.

Győzelemmel indította a 2021/2022-es szezont csapatunk. Márkus Tibor együttese az újonc Kecskeméthez látogatott. A fiúk álomszerű rajtot vettek, hiszen 12 perc elteltével már két góllal vezettek. A 3. percben Vankó Imre, a 12.-ben pedig egy másik nyári szerzeményünk, Winkler András volt eredményes. A 33. percben Sajbán Miklós találatával már 0-3-at mutatott az eredményjelző. A hazaiak még az első félidőben szépítettek. A második játékrészben tovább zárkózott a Kecskemét, a 70. percben egy gólra jöttek fel, ezt követően azonban több találat már nem esett.

NB II., 1. forduló:
Kecskemét – Budaörs 2-3

Kecskemét: Varga B., Lukács D., Szabó A., Vágó (Marsa, 65.), Belényesi, Katona (Szuhodovszki, 78.), Ryaskho, Tóth B., Madarász B. (Buna, 78.), Nagy K. (Tóth D., 88.), Hadaró (Grünwald, 88.)
Nem lépett pályára: Kersák, Puskás, Szalai, Gál
Vezetőedző: Szabó István László

Budaörs: Tóth G. – Tóth K., Kékesi, Gyurácz, Kapronczai – Molnár Cs., Petneházi (Zsidai, 72.), Sajbán – Vankó (Halácsi, 72.), Winkler, Balázs Zs.
Nem lépett pályára: Szabó B., Váradi, Bognár D., Menyhárt, Lengyel, Jász G., Gula
Vezetőedző: Márkus Tibor

Gólszerző: Lukács D. (41., 70.), illetve Vankó (3.), Winkler (12.), Sajbán (33.)

Sárga lap: Katona (18.), Tóth B. (82.) Molnár Cs. (36.), Tóth K. (59.)

Márkus Tibor értékelése:
Álomszerűen kezdtük a mérkőzést, valamennyi helyzetünket gólra váltottuk. A második félidőben visszaesett a teljesítményünk, nem tudtuk annyit birtokolni a labdát, mint amennyit szerettük volna, ennek ellenére a helyzeteink ugyanúgy megvoltak, csak ezúttal nem tudtunk gólt szerezni. A hazaiak mindent egy lapra tettek fel a második 45 percben, nyomást gyakoroltak ránk, és szorossá tették a mérkőzést.

A 2. fordulóban a Szolnokot fogadja csapatunk, immár az új budaörsi stadionban. A mérkőzést vasárnap (08.08.) 17.30-tól játsszák.

Hajrá Budaörs!

Videó összefoglaló ITT.

Forrás: bsc1924.hu

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here