Foci NB II: Gyimrót megelőzte a tabellán Budaörsöt

0
546

A Gyirmót egy perc alatt kétszer talált be a Budaörs kapujába a második félidőben és tartotta otthon a három pontot. A hazaiak győzelme azt jelenti, hogy Gyirmót megelőzte a tabellán Budaörsöt.

A Gyirmót a mérkőzés elejétől igyekezett agresszíven letámadni a vendégeket, ám az első helyzetet így is a budaörsiek alakították ki az ötödik percben. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán. A labda ugyan többet volt a hazai csapatnál, a vendégek kontráiban azonban mindig benne volt a veszély. Az első kapura tartó lövést a gyirmóti Nagy Patrik jegyezte, Kovács Péter azonban hárította a próbálkozását. Egy perccel később a másik oldalon Rusáknak is védenie kellett Petneházi lövése után.

A második félidő hatodik percében a már sántikáló Csiki tekert a bal felső fölé. Ezután azonban a gyirmótiaké volt a főszerep. Kirják bombája éppen csak elkerülte a kaput, aztán Simon András is pontatlan volt kissé – pár perccel azután, hogy beállt. Hudák fejese is közel volt ahhoz, hogy gólt érjen. Aztán Nagy Patrik két perc leforgása alatt is eredményes volt: mindkét találat egy-egy gyors gyirmóti akció végén született, és Nagy mindkétszer tisztán kapta a labdát társaitól. A hátralévő húsz percben hiába kereste a fogást a Budaörs a gyirmótiakon, nem sikerült helyzetbe kerülnie. 20

Percről percre

90+3. perc: A meccs utolsó szabadrúgását a kezdőkörből végezheti el a vendégcsapat, eztán helyzet már nem alakul ki, Kovács J. Zoltán pedig lefújja a mérkőzést.

90+1. perc: A háromperces ráadás egy sárga lappal kezdődik, Mayer Ádám kapja.

90. perc: Nagy Patrik helyére Mayer Máté áll be.

88. perc: Nagy P. szabadrúgása után Hudák fejel, a labda egy védőn megpattan, így szöglettel jöhet a hazai együttes.

87. perc: Molnár Csaba szabálytalan Vogyicskával szemben: sárga lapot kap érte, hiába reklamálja, hogy előbb a labdát találta el.

79. perc: Kettős csere ismét a Gyirmótnál: Kirják helyére Radics, Lencse helyére Mayer érkezik.

72. perc: Fényes helyére Jász, Halácsi helyére pedig Zsidai áll be a Budaörsnél.

69. perc: A reklamáló Kékesi kap sárgát.

68. perc: Nagy Patrik megint betalál. 2-0. Labdát szerez a gyirmót a bal oldalon, Simon viszi le a labdát az alapvonalig, majd a középen érkező Nagy Patriknak passzol, aki hat méterről belsővel a kapuba lő.

67. perc: Nagy Patrik góljával vezet a Gyirmót. 1-0. Lencse sarkazza a labdát Vogyicskának a jobb szélen, Vogyicska jól veszi észre a középen üresen érkező Nagy Patrikot, aki nem veszi jól át a labdát, de még mielőtt a védő és a kimozduló kapus odaérne, estében a kapuba tudja pöckölni a labdát.

64. perc: Nagy P. jobboldali szöglet után Hudák fejel, a labdát Kovács P. üti a kapu fölé. A játékvezető úgy látta, hogy a kapufán pattant meg a labda, így kirúgás következhet.

61. perc: Kavarodás van a gyirmóti kapu előtt egy jobboldali szöglet után, de végül sikerül a hazai védelemnek tisztáznia.

56. perc: Lencse tálal Simon A. elé, aki futtából lövi a labdát a kapu mellé 14 méterről.

54. perc: Kettős csere a Gyirmótnál: Herjeczkit Simon András, Hefflert pedig Hajdú Ádám váltja a hazaiaknál.

52. perc: Kirják kapásból lövi a labdát a nagy erővel kicsivel a bal felső fölé 27 méterről. Petró jön Csiki helyére a vendégeknél: ennek a cserének is sérülés az oka.

51. perc: Csiki a tizenhatos bal sarkától veszi célba a hosszú felsőt, de a labda éppcsak elszáll a kapu fölött.

46. perc: Folytatódik a mérkőzés.

45+1. perc: Szöglettel felérő szabadrúgással ér véget az első játékrész. A beadást kifejelik a budaörsiek, Kovács J. Zoltán pedig lefújja az félidőt.

40. perc: Hudák jobboldali beadását húzza le a magasból Kovács P.

29. perc: Megint Vogyicska teszi próbára a vendégek kapusát, ezúttal a tizenhatoson belülről, balról lő, Kovács P. megfogja a labdát.

24. perc: A gyirmóti szöglet után nagyon gyorsan helyzetbe kerülnek a másik oldalon a vendégek, Petneházi lő balról, 13 méterről, Rusák üti ki a labdát.

23. perc: Kovács P. bravúrral üti kapu fölé Nagy Patrik 25 méterről leadott, léc alá tartó lövését.

22. perc: Cserélnek a vendégek: a meghúzódott Gyurácz helyére Vágó érkezik.

12. perc: Vogyicska lövi kapu mellé a labdát 21 méterről.

11. perc: Széles marad le egy baloldali beadás után Horváth Rolandról, de a vendégek játékosa hat méterről nem találja el a kaput.

5. perc: Jobboldali budaörsi szöglet után kapu fölé száll középről a fejes.

1. perc: A fehérmezes Budaörs kezdi a mérkőzést, a gyirmótiak a szokásos sárga mezükben lépnek pályára.

A mérkőzés videón ITT tekinthető meg.

Forrás: bsc1924.hu, kisalfold.hu és nemzetisport.hu

A szezonnyitó meccsről ITT írtunk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here