Felhívás díszdiploma igénylésére

0
850

Az 50-70 évvel ezelőtt diplomázott budaörsi pedagógusok számára Budaörs Város Önkormányzata díszdiplomát adományoz, azoknak, akik jogutód nélkül megszűnt pedagógusképző intézményben végeztek. A díszdiploma igénylésére idén március 1-éig van lehetőség. Akik a jelenleg is működő pedagógusképző intézményben végeztek, a Köznevelési és Közművelődési Osztály továbbítja az intézmény részére az igényt és segít az ügyintézésben. 

 

Felhívás városi díszdiploma adományozására

Budaörs Város Önkormányzata erkölcsi elismerésként díszdiplomát adományoz azoknak a pedagógusoknak, akik ezt az oklevelüket kiállító intézmény jogutód nélküli megszűnése miatt korábbi képzési helyükön nem érvényesíthetik.

A díszdiploma adományozásának feltételei:

  • pedagógus oklevelüket 50 (arany diploma), 60 (gyémánt diploma), 65 év (vas diploma), 70 (rubin diploma) éve jogutód nélkül megszűnt felsőoktatási intézményben szerezték meg

  • budaörsi lakcímmel rendelkeznek

  • pedagógus pályán (óvónő, tanító, tanár) legalább 30 évet munkaviszonyban töltöttek.

Benyújtandó dokumentumok:

  • az eredeti oklevél másolata

  • rövid szakmai önéletrajz

  • pedagógus pályán eltöltött 30 év munkaviszony igazolása (munkakönyv másolata vagy munkáltatói igazolás)

  • amennyiben az igénylő már rendelkezik jubileumi díszoklevéllel, elegendő a díszoklevél másolata

Kérelem benyújtásának határideje: 2020. március 01.

Azon kérelmezők részére, akik nem tartoznak a felhívásban szereplők körébe (azaz jelenleg is működő pedagógusképző intézményben végeztek és díszdiplomára jogosultak), a Köznevelési és Közművelődési Osztály továbbítja a képzőintézet felé a kérelmüket és segít ennek ügyintézésében.

További információkat a Polgármesteri Hivatal Közoktatási, Közművelődési és Sport Osztályán kaphat személyesen vagy a 23 447 852 telefonszámon vagy a kozoktatas@budaors.hu email címen.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here