I. Nagyon-Nagy Budaörsi Szemétszedés

0
1020

I. Nagyon-Nagy Budaörsi Szemétszedés és kisebb forralt borozás lesz március 28-án. Akinek fontos a szűkebb környezetének tisztasága, tegye magát ezen a napon szabaddá.

Szervezünk egy laza, beszélgetős, sétálós szemétszedést idén is a barátainkkal, de most kicsit nagyobban gondolkodva, az új egyesületünk szervezésében, 5 helyszínen!!! – írja közösségi oldalán a Zöld Erdőben Jártam Budaörsi Egyesület. Ezen a felületen/eseményen tud jelentkezni minden aranyos, kedves, menő, környezetbarát (normális-tiszta-kulturált környéken lakni szerető) jó fej helyi barát, szomszéd, lokálpatrióta, igényes kultúrember.

Egyelőre a körbejárandó terület nagysága még változékony, hiszen erősen létszámfüggő: mi 5 területtel tervezünk a kiindulási és érkezési pontok tekintetében. (2 db Frankhegy, 1 Törökugrató, 1 Felsőszállás Domb utcától nyugati irány és 1 db Odvas-hegy mögötti rész- gyümölcs utcák-boros utcák) Mivel hagyományteremtő hátsó szándékaink vannak, a könnyű kis baktatás végeztével természetesen nem maradhat el a gyerekeknek a forró tea és a nagyobbacskáknak a forralt borocska. Ha jó az idő és kapacitásunk is lesz, az 5 végponton egy kis evés-ivás csetelés is előfordulhat. 😉

2 FONTOS dolog:
1. Arra kérünk, ha olyan hölgy/úr/leány/legény ismerősötök is jön, aki nem tud itt jelentkezni a facebookon, akkor egy bejegyzésben jelezzétek, hogy plusz hány fő érkezik veletek!

2-. MINDENKI írja meg nekünk egy bejegyzésben, hogy az 5 területből melyik neki a közeli vagy szimpatikus.

Egyelőre szervezkedünk minden szinten ezért kérünk, OSZD MEG EZT AZ ESEMÉNYT és ha tudsz, akkor szervezz csapatot magad köré! Mutassuk meg, hogy mi, budaörsiek értelmes és igényes emberek vagyunk, működik a baráti, szomszédi összefogás a takaros kis utcáinkért!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here