Crystal Nails: gondozott, szép körmök

0
892

A jól ápolt hölgyek külsejéhez feltétlenül hozzátartoznak a gondozott, szép körmök. Ráadásul a különleges mintákkal, díszítésekkel egyedivé varázsolhatók.

A Crystal Nails legfrissebb újdonságai, a legdivatosabb műköröm alapanyagok, a legtrendibb színek a rendkívüli nyitvatartásnak köszönhetően már június 14-én megvásárol-hatóak budaörsi üzletünkben – tudtuk meg Buzássy Tamás ügyvezető igazgatótól.Immár újra a teljes nyitvatartási időben reggel 8-tól délután 5-óráig, pénteken 8-tól 2-ig várjuk vásárlóinkat – mondta a 18 esztendeje viszonteladással foglalkozó Crystal Nails Budaörs Kis- és Nagykereskedés, Oktató Centrum vezetője. A szaküzletben csúcsminőségű alapanyagokat, a köröm-építéshez szükséges porokat, zseléket, a legdivatosabb körömfestékek széles választékát megtalálhatják a professzionális felhasználók.A műköröm építés legkorszerűbb eszközeinek széles válasz-tékában uv-lámpák, csiszoló gépek, porcelánporok, az egyedi minták kialakításához szükséges sablonok, csillámporok kap-ható. A kezdőknek külön induló készlet áll rendelkezésükre.Ugyanakkor a lakossági fel-használók is szívesen használják az itt kapható bőrvágó- és körömvágó ollókat.A Crystal Nails Budaörs könnyen megközelíthető helyen, az Illyés gimnáziummal szemben, a Szabadság út 143-ban található. Autóval és autóbusszal egyaránt elérhető. Ingyenes parkoló áll rendelkezésre a vásárlók részére.

– Ősszel újra indítunk kéz-ápoló és műkörömépítő tanfolyamot is, illetve lábápoló tanfolyamot. Sikeres elvégzésük állami OKJ-s szakmunkás bizonyítványt ad. Ez előfeltétele a műkörmös vagy pedikűrös szakma folytatásának, illetve a vállalkozói igazolvány kiváltásának – mondta még lapunknak a Crystal Nails ügyvezető igazgatója.

M. É.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here