Budaörs LIONS Egészségnap lesz!

0
951

A hivatalosan tavaly megalakult budaörsi Horizont LIONS Klub – egyebek között egy jótékonysági bál és egy jótékonysági teniszverseny sikeres lebonyolítása után – Budaörs LIONS Egészségnapot szervez 2019. április 28-én (vasárnap) 10,00 – 16,00 óra között a budaörsi Templomtéren. A cél, hogy szakmai előadásokkal kísérve (melyben partnerek a Budaörsi Egészségügyi Központ , a Cukorbetegek Egyesületeinek Országos Szövetsége, az Osteoporosis Betegek Magyarországi Egyesülete és a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága Geriátriai Munkacsoportja illetve a budaörsi mentőállomás)  mutassák be az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése érdekében lehetséges egyéni, illetve közösségi teendőket, továbbá termék- és szolgáltatás kínálatot, és népszerűsítsék a megelőző szűréseket egy vidám, családi nap keretében.

A tervezett programok: szemszűrés, vizsgálat (LIONS busz), koleszterin, triglicerid- és vércukor mérés, diabétesz kockázatbecslés (a gimnáziumban), egészséges termékek, ételek bemutatója, és vásárlási lehetőség a téren a standoknál.

Az eseményen jelen lesz egyebek között Horváth Miklós a LIONS volt nemzetközi igazgatója, dr. Chrabák László a LIONS magyarországi kormányzója és dr. Kökény Mihály a LIONS budapesti zónaelnöke, volt egészségügyi miniszter, illetve a fenti partnerintézmények vezetői, mint Füzesi Brigitta a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége elnöke, Zsákai Zoltán a Budaörsi Egészségügyi Központot üzemeltető Jump Consulting Kft. ügyvezetője, és Mészáros Lászlóné, Valéria  a Geriátriai Munkacsoport elnöke.

Az esemény a sajtó számára is nyilvános.

További információk kérhetők: Dr. Kutsch Zoltántól, a budaörsi LIONS klub alapító elnökétől. (E-mail: [email protected], mobil: 30 754 9711.

A szemvizsgálatra és a vércukorszint mérésekre a várakozások elkerülése érdekében érdemes regisztrálni!