Autópálya matrica vásárlás SMS-ben? Tudunk jobbat!

0
558

Ezért jobb az e-matrica!

Abszolút igazad van, ha nyaralás előtt nem állsz sorba ügyfélszolgálatokon vagy benzinkutakon, hogy megvehesd az autópálya matricádat, hiszen az online ügyintézés, mint annyi más helyen és esetben, könnyebb, gyorsabb. Van azonban három további érvünk is, miért jársz jobban, ha SMS helyett az autplayamatrica.hu-n vásárolsz.

Magyarországon is számos helyen vételezhetsz autópálya matricát. Mindenekelőtt a NÚSZ Zrt. szolgáltatásaiban, ügyfélszolgálati irodáiban, viszonteladói partnereinél, valamint a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer hivatalos online viszonteladóinál. Az autópályamatrica SMS vásárlás azonban nem minden esetben az egyetlen megoldás. Mutatjuk, mivel járhatsz jobban.

Nem húzzuk az idődet, következzenek indokaink, melyek az interneten vásárolt úthasználati jogosultság mellett szólnak:

Nem hagyod el. Míg az SMS-ben kapott visszaigazolást elveszítheted, véletlenül törölheted vagy a mobilkészülék cseréjekor kikerül a tulajdonodból, addig az e-matrica visszaigazolása az általad megadott email címre érkezik, ahol akár évekkel később is megtalálod egyetlen kereséssel. Bármikor leellenőrizheted érvényességét.

Az autopalyamatrica.hu oldalon összesen három adat – a gépjármű forgalmi rendszám, a felségjel, illetve a te e-mailcímed – beírásával már kapod is az emailt matricád érvényességéről. Regisztrációval növelheted a sebességet. Vásárláskor regisztrálj az oldalon, hogy a későbbiekben még tovább egyszerűsíthesd tennivalóidat!

A rendszer eltárolja adatainkat, tehát legközelebb nem kell azokat újra bepötyögnöd. Ezzel a megoldással elérhetővé válik az ismétlődő bankkártyás fizetés, amivel a fizetés egyetlen gombnyomássá változik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here