Augusztusban is gyermekjogi fogadóóra és jogsegély a városházán

0
1237

A Hintalovon Alapítvány 2017. augusztus 24-én 14 órától 18 óráig ismét fogadóórát tart a városházán, ahol a civilszervezet ügyvédje gyermekjogokkal összefüggő kérdésekben nyújt segítséget a hozzá forduló budaörsieknek.

A Hintalovon Alapítvány 2015-ben jött létre elismert gyermekjogi és gyermekvédelmi szakemberek közreműködésével. A szervezet alapítója dr. Gyurkó Szilvia, az UNICEF Magyarország korábbi gyermekjogi igazgatója, aki 2005 és 2012 között az Országos Kriminológiai Intézet tudományos munkatársa volt.

Az alapítvány 2016 óta mintegy 20 ügyvéd közreműködésével díjmentesen nyújt segítséget a hozzájuk forduló családoknak, gyerekeknek, gyermekvédelmi szervezeteknek. Budaörsön az első ilyen alkalom június végén volt.

A havonta megrendezésre kerülő fogadóórákon 3 fő vesz részt: egy alapítványi munkatárs, egy ügyvéd és egy adminisztrátor. Helyszíne a polgármesteri hivatal első emeleti, 139-es tárgyalója. Az idei év következő időpontjai, amelyekre már szintén lehet jelentkezni: szeptember 28., október 26., november 23. és december 14.

Bejelentkezés a gyermekjog@hintalovon.hu e-mail címen lehetséges, de a szolgáltatást előzetes bejelentés nélkül is igénybe lehet venni.

Kapcsolódó cikkünk:

Sikeres volt az első gyermekjogi fogadóóra a városházán

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here