Állandó konyhai eszköz kínálattal bővült a Tchibo webáruház

0
961

A budaörsi székhelyű Tchibo webáruház a már megszokott heti, időszakos ajánlatok mellett ezentúl folyamatosan elérhető, állandó kínálattal is várja a vásárlókat…

A budaörsi székhelyű Tchibo webáruház a már megszokott heti, időszakos ajánlatok mellett ezentúl folyamatosan elérhető, állandó kínálattal is várja a vásárlókat – így a készlet folyamatosan bővíthető, legyen szó sportszerekről, vagy éppen otthoni kiegészítőkről, ezen belül is például praktikus konyhai eszközökről! Nem véletlenül emeltük ki az otthoni kiegészítőket, ugyanis a heti, konyhai eszközöket – edényeket, serpenyőket, késeket és egyéb praktikus kiegészítőket – tartalmazó ajánlat minden egyes eleme immár az állandó kínálat részeként is elérhető! Nem kell tehát egyszerre beszereznünk mindent, amit megkívántunk az ajánlatot böngészve. Elég, ha most csak a legszükségesebb eszközöket visszük haza, hiszen a készlet folyamatosan bővíthető!

És hogy melyek is a legszükségesebb eszközök? Erre a kérdésre mindenkinek magának kell válaszolnia a saját konyháját, főzési szokásait ismerve! Ami teljesen biztos: legyen nyár, vagy tél, van, ami bizony mindig jól jön a konyhában – főleg, ha az okos tervezésnek hála, több funkciót is egyesít magában!

A tésztaételek rajongóinak például nagy kedvencük lehet a négy funkciót egy eszközben egyesítő tésztafogó: amellett, hogy mindenki biztos kézzel veheti ki a részét a szétcsúszásra hajlamos spagettiből is, ez a kis eszköz reszelő, tésztaadagoló és szilikonos kaparó is egyben!

A mosogatógépben is tisztítható fogóval nem csak a szedést, de például a saláták megkeverését is könnyen elvégezhetjük, de a két részt külön-külön is használhatjuk. Az egyikbe reszelőt terveztek, a széleit pedig szilikon borítással látták el, így a sajtreszelés mellett kaparóként abban is segítségünkre lehet, hogy többé egy csepp szósz se vesszen kárba! Emellett a másik, fogas részen található résbe állítva a spagettitésztát könnyen kimérhető a megfelelő mennyiség a vacsorához! A két részt a tésztaadagoláshoz, és a helytakarékos tároláshoz könnyen összeilleszthetjük, így ez az ügyes eszköz még csak nem is foglal sok helyet.01 tesztafogo

A tiszta, fehér tál csepegtetőfunkcióval saláták, vagy tészták készítésekor bizonyítja be praktikusságát: az alsó részen lyukacsos tálban könnyen megmosható a saláta, vagy leöblíthető a tészta, ezután pedig csak egy mozdulat lezárni az alsó részt, és így folytatni a konyhai munkát a többi saláta-hozzávaló, vagy tészta esetén a szósz hozzáadásával. A tál formája és színe is esztétikus, mindenhova jól passzoló, így a tálaláskor sem vall kudarcot, biztosan jól mutat majd az asztalon. Emellett a szélei is úgy lettek kialakítva, hogy könnyen és kényelmesen tudjuk megemelni és megtartani is, így attól sem kell tartanunk, hogy kicsúszik a kezünkből.02 tal csepegtetofunkcioval

Szintén kétfunkciós, hasznos segítőtárs lehet ez a fokhagymanyomó- és szeletelő eszköz, amelybe a szokásos, lyukacsos felület mellett egy hosszanti pengékkel ellátott rés is tartozik – így pedig már a fokhagyma szeletelése is csupán egyetlen mozdulat. Nem kell többet a földön keresgélnünk a leesett darabokat, hiszen az ötletes kis eszközzel a tál fölött dolgozva a szeletek rögtön oda kerülnek, ahol végül használni szeretnénk őket. A tisztítás sem lehet probléma, erről egyfelől a GREBLON ® C1 minőségű tapadásmentes bevonat, másfelől a nyélben elrejtett kis tisztító-kaparó kiegészítő gondoskodik majd, ha úgy döntünk, hogy szükségünk van erre a praktikus konyhai eszközre!

03 fokhagymanyomoA teljes konyhai kínálat – ami mostantól folyamatosan elérhető a Tchibo webáruházban – minden olyan problémára kínál megoldást, ami felmerülhet a konyhában: legyen szó tapadásmentes serpenyőkről, vagy gyümölcsök frissen tartásáról, aprításról, vagy tisztításról, a megoldás csupán egy kattintásnyira van, bármikor is legyen rá szükségünk!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here