6 tipp az autóbérléshez

0
789

Egyes embereknek az autókölcsönzés teljesen idegen opció, mások viszont folyamatosan utaznak, így számukra az egyik legkényelmesebb és legegyszerűbb megoldás. Most hoztunk 6 tippet, mely megkönnyítheti a bérléssel járó teendőket, illetve azoknak is útmutatást nyújthat, akik nem szoktak ehhez hozzá.

 

  1. Célszerűbb előre foglalni

Az esetek többségében a legjobb opciót az jelenti, ha előre foglaljuk le a kiválasztott autót. Ebben az esetben, amikor megérkezünk, a helyszínen várhat bennünket a bérautó, így kényelmesen és könnyedén tudjuk tovább folytatni utunkat. A kölcsönző cégek internetes felületükön részletes segítséget nyújtanak, így nem fog nehezünkre esni a foglalás.

  1. Figyelmes autóválasztás

Sokan azt gondolják, hogy mindegy milyen autó, csak legyen. Ez persze nem egészen így van, hiszen igenis fontos, hogy milyen autót kölcsönzünk. Érdemes előre átgondolni, hogy hány személyes kocsira van szükségünk, mennyi csomag férjen el benne, és mégis milyen hosszú távra fogjuk használni. Mindezeket figyelembe véve már könnyebben tudjuk majd szűkíteni a keresési találatokat. A budapesti autóbérléssel foglalkozó Autotmost autókölcsönző főoldalán azonnal láthatunk néhány népszerű autót, melyekről részleteket is olvashatunk.

  1. Az üzemanyagra is figyelni kell

A kölcsönző cégek többsége elvárja, hogy a bérelt autóba ugyanolyan benzint töltsünk, mint amilyennel megkaptuk azt. Így tehát jobb azzal is tisztában lenni, hogy mely az az árkategória, amelyik a legjobban megfelel számunkra, hiszen a benzin árak is változóak.

  1. Plusz szolgáltatások

Ezalatt értjük például a beépített GPS-t, amely nem minden autóhoz tartozik automatikusan. Így tehát fontos figyelni a kölcsönzésnél erre is, hogy ha szükségünk lesz a GPS-re, akkor olyan autót válasszunk, melyben található.

  1. Gyerekülés

A gyerekülés fontos kiegészítője a kisgyermekes családoknak, így érdemes ezt magunkkal vinni, hiszen nem minden autókölcsönző ajánl fel ilyen opciót az autókhoz. Persze a honlapokon ennek is utána lehet járni, tehát fontos, hogy részletesen és figyelmesen keressünk.

  1. Fizetés

A fizetés legegyszerűbb módja a bankkártyás utalás, hiszen ez garantálja a foglalást. Sokan ódzkodnak ettől a módszertől, de ma már valóban ez a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja a bérautó kifizetésének.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here