A budaörsi Fidesz és KDNP közleménye

0
1413

A FIDESZ-MPSZ és a KDNP budaörsi szervezeteinek közös sajtóközleménye 

 

 2018. június 28-án a FIDESZ-MPSZ budaörsi szervezete dr. Hardy Gézát a helyi csoport elnökévé választotta. (A korábbi elnök Nagy Sándor András lemondott és távozott a helyi politikai közéletből – a szerk.)

 

A FIDESZ-MPSZ és a KDNP budaörsi elnökei, az elmúlt időszak eseményeit áttekintették, és megvizsgálták a pártok előtt álló feladatokat. Megegyeztek abban, hogy mind az európai parlamenti, mind pedig az önkormányzati választások, komoly kihívást jelentenek a szövetség számára, és alapos felkészülést, összehangolt munkát igényelnek.

 Ezért a FIDESZ-MPSZ, és a Kereszténydemokrata Néppárt között meglévő országos szintű megállapodásban lefektetett elvek mentén, a budaörsi helyi szervezetek vezetői, a sikeres választási eredmények elérése érdekében, a küszöbön álló feladatokban együttműködnek, és ennek kereteit egy választási megállapodásban rögzítik.

 

 Megerősítik, hogy a 2019-es önkormányzati választás fő célja a jelenlegi városvezetés leváltása, ezért ennek érdekében, közös erővel, minden lehetséges lépést megtesznek.

 Egyértelmű közös akaratukat kinyilvánítják abban a tekintetben is, hogy az önkormányzati választásokra, polgármesterjelöltjük személyéről, és a képviselőjelöltekről konszenzus alapján döntenek. A jelöltek személyét a többi szövetséges szervezettel egyeztetik.

 

2018. szeptember 28.

                 dr. Hardy Géza                                  Kapitány Gábor

                       elnök                                                elnök

   FIDESZ-MPSZ Budaörsi Szervezete            KDNP Budaörsi Szervezete 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here