A BTG ügyvezetője lett az „Év Településszolgáltatója”

0
1034

„Örömmel tudatjuk, hogy társaságunk ügyvezetője, Tamás Ervin idén elnyerte a Magyar Közszolgáltatók Egyesülete (MAKE) által meghirdetett Év Településszolgáltatója díjat 2018-ban” – olvasható a budaörsi önkormányzati cég, a BTG Kft. honlapján. Az elismeréssel járó emléklapot és kisplasztikát még karácsony előtt dr. Dukai Miklós, a Belügyminisztérium önkormányzati helyettes államtitkára adta át az egyesület Hévízen rendezett évadzáróján.

A települési közszolgáltatásokkal és egyéb lokális üzemeltetéssel foglalkozó társaságokat tömörítő országos egyesület a kiemelkedő szakmai életutat, az irányítás során megvalósuló helyi fejlesztéseket, a kiszámítható, biztonságos üzemeletetést és a társadalmi szerepvállalást tekinti e díj fő elbírálási szempontjainak. „Az Év Településszolgáltatója” cím elnyerésére az pályázhat, aki a településszolgáltatási szférában cégvezetőként eltöltött minimum 5 évet, illetve az egyesületben legalább 3 éves tagsági viszonnyal rendelkezik.

A díj kézhezvételével Budaörs közszolgáltatója olyan városok hasonló társaságaival került egy csapatba mint Pécs, Hajdúszoboszló vagy Sopron.

Tamás Ervin a díj átvételekor megtartott rövid köszönő beszédében hangsúlyozta, hogy az egyéni teljesítménynél jóval hangsúlyosabbnak tartja a támogató önkormányzat és az elkötelezett munkatársakból álló közösség munkáját, mindennapi, szoros együttműködését.

Forrás: btg.hu